Obnoviť stránku

AEE AirSelfie

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEE AirSelfie

Sú pre vás bežné drony veľmi veľké a radšej by ste so sebou na cesty mali niečo o poznanie menšie? AirSelfie je revolučný vreckový mini dron s veľkosťou bežného smartfónu. So svojimi 61 gramami a minimalistickými rozmermi ho jednoducho strčíte do vrecka a môžete vyraziť za dobrodružstvom. Na stabilný let je dron vybavený štyrmi rotormi, ktoré sú prakticky ukryté vnútri jeho tela. Na záznam videa aj fotiek je pripravená HD kamerka. Všetky dáta sú ukladané do integrovanej 4 GB microSD karty a na prenos dát do počítača je dron vybavený WiFi technológiou.


Dron AEE AirSelfie je pripravený na prekvapivé výkony

Telo dronu AirSelfie je vyrobené z kvalitného eloxovaného hliníka, vďaka ktorému dosahuje vysokú pevnosť a nízku hmotnosť. Spracovanie je ladené do moderného kabátiku a konštrukcia sama chráni ako kamerku, tak aj všetky rotory. Štvorica turbínových rotorov je poháňaná bezuhlíkovými motormi, ktoré dokážu dron bez problémov zdvihnúť až do 20 m výšky. Na ich pohon je vnútri dronu zabudovaná batéria s kapacitou 240 mAh a ako bonus na dlhšie fungovanie nájdete v balení vlastnú power banku s kapacitou 12 600 mAh.

AEE AirSelfie
 

AEE AirSelfie
 

Moderná technológia drona AEE AirSelfie

Na čo najčistejší obraz je kamerka vybavená sofistikovanými senzormi – stabilizačným systémom na tlmenie vibrácií a vlastným sonarom. Bezdrôtová technológia WiFi je tu na rýchly prenos nadobudnutého materiálu do počítača, ktorý si dron ukladá do integrovanej 4GB pamäťovej karty. Na ovládanie je pripravená mobilná aplikácia, v ktorej môžete nastaviť výšku aj pozíciu dronu. Ten sa bude vznášať na mieste a na zadováženie tej správnej momentky vám už stačí len stlačiť tlačidlo.


Zmestí sa do jedného puzdra s telefónom

Dron AEE AirSelfie je špeciálne navrhnutý na to, aby sa vošiel do špeciálneho puzdra vyrobeného presne na mieru najobľúbenejším telefónom iPhone (6/6 Plus, 7/7 Plus), Samsung (Galaxy S7 Edge) a Google Pixel. Vďaka tomu budete mať pri sebe ako telefón, tak osobný vreckový dron. Tieto neskutočné rozmery dodávajú dronu maximálnu možnú mobilitu.

AEE AirSelfie
 

AEE AirSelfie
 

Kľúčové vlastnosti dronu AEE AirSelfie

  • Extra malé vreckové rozmery
  • Extra nízka hmotnosť
  • Nahrávanie HD videa
  • Až 20 m výška vzletu
  • Antivibračné tlmiče
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu
  • Zmestí sa do špeciálneho puzdra s telefónom
  • Súčasťou balenia je power banka
 

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Mobilom

Kamera

Funkcie kamery Stabilizácia obrazu

Batéria

Počet batérií na chod drona 1 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 61 g

Obsah balenia

Obsah balenia Dron, Batéria do drona
Kód:  CH505f1
Produktové číslo:  AIRSELFIE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19