Obnoviť stránku

ADVANCE Migrax 60 kapsúl

Novinka
13,72 €

ADVANCE Migrax 60 kapsúl

ADVANCE Migrax

60 kapsúl

ADVANCE Migrax

Relaxácia a uvoľnenie hlavy

Rimbaba obyčajná podporuje relaxáciu a uvoľnenie. Zníženie únavy a vyčerpania Horčík a vitamín B2 prispievajú k zníženiu miery únavy a vyčerpania. Činnosť nervovej sústavy Horčík a vitamín B2 prispievajú k normálnej činnosti nervovej sústavy Antioxidant Rimbaba obyčajná je antioxidant a prispieva tak k ochrane buniek pred voľnými radikálmi. Neobsahuje lepok, laktózu ani mliečnu bielkovinu. Vyskúšajte Migrax na relaxáciu a uvoľnenie!

Nutričné hodnoty

* RHP: Referenčná hodnota príjmu

  • Aktívne látky množstvo v 1 kapsule
  • Rimbaba obyčajná extrakt 150 mg
  • Horčík (magnézium) 150 mg (71 % RHP*)
  • Koenzým Q10 5 mg
  • Vitamín B2 5 mg (357 % RHP*)

Pretože nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu tak, ako to bolo možné skôr, odporúčame vám nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Obidva zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Odporúčané dávkovanie

Užívajte 1 až 2 kapsuly denne. Dostatočne zapite. Balenie obsahuje 60 kapsúl.

Upozornenie

Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zo zložiek produktu. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. V prípade potreby sa o vhodnosti užívania poraďte s vaším lekárom alebo lekárnikom. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 °C. Ukladajte mimo dosahu detí. Neobsahuje lepok, laktózu ani mliečnu bielkovinu. Doplnok stravy.

O firme

Výrobcom Migraxu je česká firma ADVANCE nutraceutics. Pri výrobe sú použité iba vysokokvalitné prírodné suroviny s certifikáciou kvality a pôvodu. Všetky rastlinné extrakty sú obsiahnuté vo vysokej koncentrácii. Každá vyrobená šarža je analyzovaná v nezávislom laboratóriu.

Adresa výrobcu

ADVANCE nutraceutics s. r. o.
Kukulova 24
Břevnov (Praha 6)
169 00
Praha IČO: 24824470
Telefón: +420 776 506 845
[email protected]

Zloženie

Rimbaba obyčajná extrakt (Tanacetum parthenium, partenolidy 0,8%), horčík (oxid horečnatý), želatína, koenzým Q10, vitamín B2 (riboflavín), protispekavá látka: stearan horečnatý. Neobsahuje lepok, laktózu ani mliečnu bielkovinu.

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Horčík, Koenzým Q10

Účinok

Účinok Na únavu a vyčerpanie, Na stres a nervy, Na spanie (tehotenský)
Pre časť tela Cievy, Mozog, Obehový systém

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60

Vlastnosti

Vlastnosti Bez laktózy, Bez lepku

Skladovacia teplota

Teplota skladovania do 25 °C
Rimbaba obyčajná extrakt (Tanacetum parthenium, partenolidy 0,8%), horčík (oxid horečnatý), želatína, koenzým Q10, vitamín B2 (riboflavín), protispekavá látka: stearan horečnatý. Neobsahuje lepok, laktózu ani mliečnu bielkovinu. '>
Kód:  HEALaaa0485
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16