Obnoviť stránku

Adonit Switch Black

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Adonit Switch Black

Máme pre vás pripravený stylus, ktorý splní všetky vaše náročné požiadavky. Stylus, ktorý ľahko zachytí ako umenie krasopisu, tak ťahy umelca. Kreslenie či písanie prstami na dotykových displejoch už premeňte v minulosť. Hliníkové telo a oceľový hrot mu dodávajú nevšedný štýl, ktorý v kombinácii s majstrovskými zručnosťami predstavuje tú najlepšiu voľbu pre všetky tablety s kapacitnými displeji. To tu ešte nebolo. Jednoduchým otočením prejdite na hladké písanie guľôčkovým perom. Vaše poznámky môžete zapisovať buď elektronicky, alebo na papier pomocou jediného stylusu.

kľúčové vlastnosti

  • Stylus a guličkové pero v jednom
  • Praktická klipsa pre pripnutie
  • Hliníkové telo
  • moderný dizajn
  • Vybavené priehlednou ochrannou plôškou

pre náročných

Produkt je vybavený priehlednou ochrannou plôškou, ktorá poskytuje úplný prehled o tom, kde začínate písať alebo kresliť. Na tele je umiestnená aj praktická klipsa pre pripnutie stylusu na vrecko saka či k zošita. Úplne nepostrádateľným doplnkom je viečko, ktoré chráni časť s guličkovým perom. Viečko je na závit, takže jeho strata je úplne nemožná. Moderné, nápaditý, ale hlavne funkčné sú charakteristiky, vďaka ktorým si tento stylus jednoducho zamilujete.

Kód:  MF115i29n
Produktové číslo:  ADSB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12