Obnoviť stránku

Adonit stylus Note+ Black (New iPad/OS 14)

4,3 3 hodnotení
79,90 €

Adonit stylus Note+ Black (New iPad/OS 14)

Stylus rozozná 2 048 úrovní pritlačenia a reaguje na naklonenie

Adonit Stylus Note v luxusnom čiernom celokovovom vyhotovení je kompatibilný s iPad Air (tretia generácia), iPad mini (2019 piata generácia), iPad (šiesta a siedma generácia) a iPad Pro 11" a 12,9" (tretia generácia). Stylus nie je potrebné nijako prepájať s tabletom napr. pomocou Bluetooth, stačí aktivovať stylus tlačidlom. Práca na batériu na jedno nabitie dosahuje až 10 hodín. Po 4 minútach nabíjania je interaktívne pero pripravené na jednu hodinu používania. Nabíjanie prebieha pomocou USB-C portu. Dotykové pero Adonit Stylus Note sa vyznačuje vysokou presnosťou a plynulosťou, navyše disponuje funkciou odmietnutia dlane, LED indikačným svetlom a dvoma programovateľnými tlačidlami. To znamená, že bez obáv môžete pri písaní položiť ruku na displej bez toho, aby ste zanechali náhodné čiary. Stylus je vybavený okrem iného 1 mm vymeniteľným hrotom.

Stylus Adonit Note+ je citlivý na zmenu naklonenia aj pritlačenia

Stylus Adonit Note+ Black sa vždy prispôsobí vašim potrebám. Záleží, ako veľmi naň budete tlačiť, alebo ho nakláňať. Dotykové pero disponuje technológiou rozoznávajúcou 2 048 úrovní citlivosti pritlačenia. Naklonením a použitím špecifických štetcov je možné s pomocou dotykového pera Adonit Note+ Black pri kreslení tieňovať.

Dotykové pero Adonit Stylus Note+ Black podporuje klávesové skratky

Na dotykovom pere sú umiestnené tlačidlá, na ktoré si môžete namapovať skratky na zvýšenie pracovnej efektivity. Napríklad si na ne môžete nastaviť funkciu gumy, alebo funkciu zrušenie a opakovanie. Vďaka tomu sa môžete viac sústrediť na svoju prácu.

Kľúčové vlastnosti stylusu Adonit Stylus Note+ Black

  • Luxusný vzhľad a kvalitné celokovové spracovanie
  • Leštené kovové telo stylusu Adonit Note+ Black
  • Dotykové pero rozozná 2 048 úrovní pritlačenia
  • Reaguje na naklonenie, vďaka čomu je možné aj tieňovať
  • Vymeniteľný hrot (1 mm)
  • Vydrží až 10 hodín
  • Funkcia odmietnutia dlane
  • Stylus Adonit disponuje dvoma nastaviteľnými tlačidlami a LED indikátorom
  • Kompatibilný s iPad Air (tretia generácia), iPad mini (2019 piata generácia), iPad (šiesta a siedma generácia) a iPad Pro 11" a 12,9" (tretia generácia)

Parametre a špecifikácia

Určenie

Zariadenie Tablet
Kompatibilita iOS, Univerzálne
Značka tabletu Apple

Hrot

Technológia Aktívna
Počet tlakových bodov 2 048
Materiál Guma, Plast, Kov
Hrúbka 1 mm

Vlastnosti

Funkcie Rozpoznanie tlaku, Vymeniteľný hrot
Výdrž batérie 10 h

Spôsob nabíjania

Pripojenie micro USB
Kód:  MF115i30a6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ADNSB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06