Obnoviť stránku

Adonit stylus Dash 4 black

2,7 3 hodnotení
68,90 €

Adonit stylus Dash 4 black

Precízne spracovaný kovový stylus

Použite stylus Adonit Dash 4 Black v elegantnej čiernej farbe a zjednodušte si prácu na vašom smartfóne, alebo tablete. Pomocou neho totiž môžete nielen vytvárať dôležité poznámky, texty do školy a pracovné grafy, ale aj načrtnúť nové návrhy a kresliť rôzne obrázky. Pripojenie je pritom veľmi jednoduché, interaktívne pero stačí len spárovať s daným prístrojom a potom zacvaknúť horné tlačidlo. Po prvom spárovaní sa potom stylus pripája automaticky, takže výsledné pripojenie zaberie iba niekoľko sekúnd. Stylus Adonit je vyrobený z kvalitne spracovaného hliníka a je kompatibilný so všetkými zariadeniami Android aj iOS. Na bočnej strane sa potom nachádza klipsa, ktorá uľahčuje prenášanie a zvyšuje celkovú praktickosť.

Kvalitné spracovanie stylusu Adonit

Dotykové pero Adonit stylus Dash 4 už na prvý pohľad zaujme elegantným matným telom a tmavou kovovou klipsou. Pomocou režimu modrého svetla s podporou funkcie„ignorovanie dlane“ môžete mať ruku bez obáv položenú na dotykovej obrazovke a dopriať si všetok používateľský komfort. Interaktívne pero Adonit stylus Dash 4 disponuje duálnym režimom. Zelený indikátor je kompatibilný so všetkými zariadeniami Apple a Android, zatiaľ čo modrý indikátor je určený pre nové verzie iPadov podporujúcich funkciu Pal Rejection.

Exkluzívny magnetický nabíjací USB-C stojan

K dotykovému peru Adonit stylus Dash 4 dostanete exkluzívny magnetický nabíjací USB-C stojan. Ten ľahko pripojíte napríklad do svojho notebooku a môžete stylus kedykoľvek dobíjať. Úplné nabitie zaberie približne 60 minút. To znamená, že v priebehu chvíle budete mať stylus Adonit opäť pripravený na použitie.

Dotykové pero s dlhou prácou na batériu na jedno nabitie

Na úplné nabitie vydrží dotykové pero Adonit fungovať až 15 hodín, takže budete mať dostatok času zapísať si všetky poznámky, či nakresliť rýchlu skicu alebo obrázok. Na styluse je umiestnený praktický indikátor batérie, ktorý signalizuje aktuálny stav batérie. Pri 20 % kapacite svieti červeno a pri 10 % indikátor bliká červenou farbou. Navyše v prípade potreby môžete hrot stylusu Adonit Dash 4 jednoducho vymeniť za nový.

Kľúčové vlastnosti Adonit stylus Dash 4 Black

  • Stylus na písanie na mobilných zariadeniach
  • Kompatibilný s Android aj iOS
  • Podpora funkcie Palm Rejection pre nové iPady
  • Vyrobený z kvalitného hliníka a chrómu
  • Zdokonalený hrot pre maximálnu presnosť
  • Rýchla aktivácia jednoduchým cvaknutím
  • Dlhá práca na batériu až 15 hodín; úplné nabitie za 60 minút
  • Praktická klipsa na ľahké upevnenie
  • Jednoduché nabíjanie v magnetickom stojane
  • LED indikátor stavu batérie – 20 % svieti na červeno, 10 % bliká na červeno
  • Stylus Adonit s elegantným čiernym vyhotovením
  • Nízka hmotnosť

Parametre a špecifikácia

Určenie

Zariadenie Mobilný telefón, Tablet
Kompatibilita Android, iOS, Univerzálne
Značka tabletu Apple
Model tabletu iPad 10.2" 2019 (7. generace), iPad 10.2" 2020 (8. generace), iPad 10.2" 2021 (9. generace), iPad Air 10.9" 2020 (4. generace), iPad Air 10.5" 2019 (3. generace), iPad Mini 7,9" 2019 (5. generace), iPad Pro 11" 2018 (1. generace), iPad Pro 11" 2020 (2. generace), iPad Pro 11" 2021 (3. generácia), iPad Pro 12.9" 2018 (3. generace), iPad Pro 12.9" 2020 (4. generace), iPad Pro 12.9" 2021 (5. generácia)

Hrot

Technológia Aktívna
Materiál Hliník, Plast

Vlastnosti

Funkcie Vymeniteľný hrot, Spona na prichytenie, Indikátor napájania
Výdrž batérie 15 h

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 150 mm
Priemer 8,8 mm
Hmotnosť 15 g

Spôsob nabíjania

Pripojenie Magneticky
Kód:  ADJM3t2b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ADJD4B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14