Obnoviť stránku

Adonit Case Black

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Adonit Case Black

Bojíte sa o absolútne bezpečie vášho telefónu od spoločnosti Apple? Holdujete častému použitie mobilného zariadenia v priebehu vašich rozličných podujatí a aktivít? Využite tento veľmi jednoduchý a dizajnovo čistý kryt od spoločnosti Adonit pre telefón Apple iPhone 6 a 6S. Vďaka vyvedenie z plastického materiálu je toto brnenie schopné ochrániť telefón od nepríjemných pádov na zem, nechceného rozdrvení displeja alebo nepekných škrabancov. Vaše zariadenie tak bude v úplnom bezpečí a vy si tak budete užívať vaše aktivity bez starostí.

Na zadnej strane tohto produktu môžete nájsť elastickú kapsu. Tá vám dá dostatočný priestor pre uloženie kreditnej karty, menších a papierových mincí či stylusu. Vďaka použitému materiálu budete schopní tento inventár rýchlo a ľahko využiť.

Farba:
čierna

kľúčové vlastnosti

  • Veľmi pevný a odolný kryt
  • Brnenie ochráni váš telefón
  • Príjemný a čistý dizajn
  • Využite kapsu na zadnej strane
Kód:  MF115i41b
Produktové číslo:  ADC6SB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02