Obnoviť stránku

Adobe Premiere Elements 15 CZ

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Adobe Premiere Elements 15 CZ

Známa aplikácia Adobe Premiere Elements prichádza aj tento rok v novej verzii a oproti predchádzajúcej verzii prináša celý rad zaužívaných aj nových, užitočných funkcií. Menujme možnosť koláže videí, odstraňovanie hmly zo záberov krajiny, pomocníkmi pri tvorbe zostrihov, vylepšené výukové lekcie eLive a jednoduchšie zdieľanie dokončených videí na sociálne siete. Nechýba dolaďovanie farieb, prelínanie záberov a jednoduché vkladanie klipov na časovú os pretiahnutím.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora formátu 4K a AVCHD
  • Pohyblivé filmové titulky s animovaným textom a obrázkami
  • Inteligentné funkcie Videopříběh a Rýchly film
  • Vyrovnanie roztrasených záberov
  • Pridávanie efektov, vrátane efektného spomalenia či zrýchlenia
  • Kreatívne farebné filtre, filmové štýly pre vylepšenie atmosféry
  • 50 pripravených hudobných skladieb a 250 zvukových efektov
  • Priame zdieľanie na YouTube, Facebook, Vimeo alebo na vlastný web
  • Skvelá spolupráca hardvérom Intel pomáha urýchliť export filmu

Adobe Premiere Elements - nechajte program tvoriť

Vo funkcii nazvanej Videopříběh môžete zvoliť typ príbehu a klipy iba zaradiť do pripravených kapitol. Aplikácia Premiere Elements sa postará o všetko ostatné - orezanie, prechody aj hudbu. Inteligentné automatické voľby doladia obraz aj vyváženie zvuku, čím pomôžu k profesionálne vyzerajúcim výsledkom. Knižnica záberov vám umožní pridať ku každému klipu identifikačné značky miest, osôb a udalostí a ušetrí vás zdĺhavého pátrania po tých správnych súboroch.  

Adobe Elements

Aplikácie Adobe z radu Elements sú určené bežným užívateľom, ktorí s editáciou fotiek a videí len začínajú a hľadajú jednoduchý spôsob ich úpravy, usporiadania, vytvárania a zdieľania. Aplikácie ponúkajú užívateľom jednoduché a prehľadné prostredie a možnosti všetkých úrovní vo forme rýchleho režimu, expertného režimu a režimu so sprievodcom. 

 

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Produkt Adobe Premiere Elements

Typ licencie

Typ licencie Fyzická licencia
Kód:  WZ631x35a
Produktové číslo:  65273843
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07