Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ADLER AD4054o Smoothie

3,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADLER AD4054o Smoothie

Stolový mixér ADLER AD4054o Smoothie oranžovej farby je skvelým pomocníkom v kuchyni, s ktorým ľahko a rýchlo pripravíte čerstvé ovocné a fitness nápoje, mliečne koktaily, miešané nápoje, polievky, omáčky alebo detskú výživu. Všetky suroviny dokonale rozmixuje a našľahá.Veľkou prednosťou mixéra sú dve prenosné fľaše s objemom 600 ml s hermeticky uzatvárateľným náustkom, vďaka ktorému si môžete vziať čerstvo zmixovaný nápoj kamkoľvek so sebou.

Hlavné prednosti

  • jednoduchá a rýchla príprava čerstvých nápojov
  • dokonale rozmixované a našľahané suroviny
  • dve prenosné fľaše s hermeticky uzatvárateľným náustkom
  • moderný kompaktný dizajn červenej farby
  • jednoduchá obsluha

Ľahká príprava čerstvých nápojov

Osobný mixér vyniká svojím výkonom a moderným kompaktným dizajnom.Jeho obsluha je veľmi jednoduchá, stačí len mať po ruke čerstvé suroviny a jednoduchým stlačením tlačidla si počas chvíle pripravíte váš obľúbený nápoj. Kúpte si tento špičkový mixér pre zdravé a chutné smoothie a ďalšie výborné pochutiny.

 

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 250 W

Príslušenstvo

Počet nádob 2 ks
Kód:  ADLSM001a
Produktové číslo:  AD4054o

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06