Obnoviť stránku

AdHoc Chilli cutter PEPE vrátane 20 g

5 1 hodnotení

AdHoc Chilli cutter PEPE vrátane 20 g

Unikátny a štýlový mlynček na chilli papričky PEPE od popredného výrobcu AdHoc je originálnym darčekom pre každého milovníka aj milovníčku štipľavého jedla. Exkluzívne darčekové balenie obsahuje dizajnový mlynček a balíček obľúbených a veľmi ostrých chilli papričiek druhu Bird's Eye Chilis. Na prvý pohľad zaujme sofistikovaným vyhotovením v tvare papričky, vďaka ktorému bude skvele vyzerať na každom jedálnom stole. Dodajte vašim pokrmom správny šmrnc a ostrosť!

Kľúčové vlastnosti

  • Set obsahuje balíček ostrých chilli papričiek Bird's Eye Chilis
  • Štýlové darčekové balenie
  • Ostrý mlecí mechanizmus pre sušené chilli papričky
  • Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a priehľadného plastu
  • Exkluzívny dizajn

Špeciálne vyrobené na mletie chilli papričiek

Mlynček disponuje špeciálnym a extrémne ostrým krájacím mechanizmom so ShneidWerk systémom pre dokonalé dávkovanie a mletie sušených papričiek. Mlynček sa ovláda mechanicky pomocou ručného mletia. Vďaka dômyselnému tvaru a kompaktným rozmerom sadne do každej ruky, preto je práca s mlynčekom veľmi ľahká a komfortná. Rukoväť je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a plniacu časť tvorí priehľadný plast, vďaka ktorému vynikne na prvý pohľad krása sušených strukov. Mlynček môžete veľmi ľahko doplniť v prípade potreby. Poteší vás jednoduché čistenie.

Doplňujúce vlastnosti:
Materiál:
Nehrdzavejúca oceľ/akryl, plast
Rozmery:
4,5 × 22 cm
Farba:
Antikoro

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ručný

Určenie

Určenie Na korenie

Materiál

Materiál Nerez, Sklo

Počet kusov

Počet kusov v súprave 1

Rozmery

Hmotnosť 175 g
Priemer 45 cm
Kód:  ADH0029
Produktové číslo:  X-MP203_20

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04