Obnoviť stránku

ADE Bezdrôtový teplomer BBQ 1408

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADE Bezdrôtový teplomer BBQ 1408

Dokonalé výsledky pri príprave mäsa vám zaručí teplomer BBQ 1408 značky ADE. Teplomer je vybavený farebným dotykovým LCD displejom a bezdrôtovým prijímačom s dosahom 60 m pre vzdialenú kontrolu pripravovaných pokrmov. Integrovaný alarm, vás vizuálne aj zvukovo upozorní, že mäso dosiahlo požadovanú teplotu jadra. Cieľovou teplotu môžete nastaviť sami alebo použiť prednastavené voľby. Vybrať si môžete zo siedmich druhov mäsa a z piatich stupňov prepečenia. Puzdro teplomera je vyrobené z kvalitného ABS plastu, meracia vidlica z nehrdzavejúcej ocele. Vidlicu je možné zasunúť do hĺbky 16 cm. S teplomerom BBQ 1408 bude grilovanie jednoduchšie, než kedy predtým.

Kľúčové vlastnosti digitálneho bezdrôtového teplomeru ADE BBQ 1408

  • Digitálny bezdrôtový teplomer pre optimálne sledovanie teploty pri príprave pokrmov
  • Perfektný na grilovanie na grile aj na pečenie v rúre
  • Meracia vidlica z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, hĺbka zasunutia 16 cm
  • Veľký podsvietený dotykový LCD displej s intuitívnym ovládaním
  • Bezdrôtový prijímač s dosahom 60 metrov pre možnosť vzdialenej kontroly
  • Prijímač s vlastným LCD displejom zobrazujúcim aktuálnu teplotu
  • Bezdrôtový prijímač vybavený praktickou sponou pre uchytenie napríklad na opasku
  • Možnosť individuálneho nastavenia teploty aj výberu z mnohých prednastavených hodnôt
  • Prednastavené druhy mäsa na výber (7 druhov mäsa)
  • Výber stupňa prepečenia a zodpovedajúcej teploty jadra mäsa (5 stupňov prepečenia)
  • Integrovaný alarm upozorní vizuálne aj zvukovo na dosiahnutie cieľovej teploty
  • Veľký rozsah pre meranie teplôt (od -50 do 300 °C) umožňujúci univerzálne využitie teplomeru
  • Možnosť zobrazenia nameranej teploty v stupňoch Celzia i Fahrenheita
  • Tepelne odolný kábel teplomera dlhý 100 cm

S praktickým teplomerom BBQ 1408 bude ľahké nielen grilovanie

Všetky súčasti teplomeru ADE BBQ 1408 sú vyrobené z kvalitných a rezistentných materiálov. Puzdro teplomera je z odolného plastu a vyznačuje sa nízkou hmotnosťou a dobrou odolnosťou proti chemickým látkam. Oceľová vidlica na meranie teploty mäsa je k teplomeru pripojená pomocou 100 cm dlhého, tepelne odolného kábla. To vám umožňuje BBQ teplomer využiť nielen pri grilovaní na otvorenom grile, ale aj pri pečení mäsa napríklad v rúre. Vidlica zostane po celý čas prípravy v pečienke vnútri rúry, kábel povediete medzi dverami rúry a upevníte ho k LCD displeju. A vďaka bezdrôtovému prijímaču nemusíte hliadkovať v kuchyni, a napriek tomu o dianí v rúre budete mať dokonalý prehľad, aj keď budete v inej miestnosti. Na dosiahnutie nastavenej cieľovej teploty vás prijímač aj teplomer upozorní vizuálnym aj zvukovým signálom. Všetky komponenty teplomera sa navyše ľahko udržujú čisté. 

S veľkým LCD displejom je ovládanie ADE BBQ 1408 hračka  

Na prácu s teplomerom BBQ 1408 si zvyknete rýchlo. Jeho obsluha a presné zobrazenie všetkých hodnôt prebieha na veľkom dotykovom LCD displeji s jednoduchým a intuitívnym ovládaním. Vďaka možnosti podsvietenia môžete teplomer použiť aj pri večernej párty. Na displeji môžete teplotu zobraziť v stupňoch Celzia i Fahrenheita, podľa vašej potreby. Rozsah teplotných hodnôt sa môže pohybovať medzi -50 a 300 °C. Tento široký rozsah predurčuje teplomer k univerzálnemu využitiu. Neurčíte s ním iba presnú teplotu jadra mäsa, ale môžete zmerať aj teplotu vody, mlieka alebo dojčenskej výživy. Prípravu pokrmov vám uľahčí tiež bezdrôtový prijímač, vďaka ktorému môžete mať kontrolu nad aktuálnou teplotou pripravovaných steakov aj na diaľku. Prevádzka teplomeru BBQ 1408 aj jeho bezdrôtového prijímača prebieha na batériový pohon. A pretože batérie sú súčasťou balenia, môžete teplomer začať používať ihneď po jeho rozbalení.

S teplomerom ADE BBQ 1408 je každý profesionál

Ak patríte k milovníkom grilovaného mäsa, potom ste iste zistili, že jeho správna príprava nie je tak jednoduchá, ako by sa mohlo zdať. Rôzne druhy mäsa majú pri tepelnom spracovaní rôzne teploty jadra. Ich príprava si vyžaduje nielen určité znalosti, ale aj skúsenosť. S teplomerom ADE BBQ 1408 ale nepotrebujete ani jedno ani druhé. Vynikajúce dokonalé steaky pripravíte zaručene , a to vďaka prednastavenej ponuke teplomeru. Pre každý druh mäsa totiž môžete cieľovú teplotu nielen zadať sami, ale môžete tiež zvoliť na teplomere iba druh mäsa. Na výber ich máte 7 – hovädzie, jahňacie, teľacie, bravčové, kuracie, morčacie a mleté ??mäso. Vybrať si môžete aj z piatich stupňov prepečenia mäsa. Z kombinácie typu mäsa a stupňa jeho prepečenia nastaví BBQ teplomer automaticky optimálnu dobu prípravy tak, aby výsledok bol presne podľa vašich predstáv. 

Balenie obsahuje:
1× teplomer BBQ 1408
1× bezdrôtový prijímač
4× 1,5 V batérie
1× užívateľská príručka

Funkcia:
Prednastavené typy mäsa na výber (7 druhov mäsa – hovädzie, jahňacie, teľacie, bravčové, kuracie, morčacie, mleté ??mäso)
Výber stupňa prepečenia (5 stupňov prepečenia: Rare – veľmi málo, Medium rare – jemne prepečený, Medium – stredne prepečený, Medium well – prepečený, Well done – úplne prepečený)
Bezdrôtový prijímač – pre vzdialenú kontrolu aktuálnej teploty
Individuálne nastavenie cieľovej teploty
Alarm – vizuálne a zvukovo upozorní na dosiahnutie cieľovej teploty, uplynutie nastaveného času a pod.

Teplomer – rozmery (v × d × h) a hmotnosť:
107 × 79 × 45 mm, 160 g

 

Prijímač – rozmery (v × d × h) a hmotnosť:
77 × 45 × 19 mm, 40 g

Rozsah prenosu do prijímača:
60 m

Pohon na batérie:
Áno – 2 + 2 AAA batérie 1,5 V (sú súčasťou balenia)

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Digitálny

Určenie

Určenie Na pečenie
Teplotná sonda Áno

Vlastnosti

Max. teplota 300 °C
Min. teplota -50 °C
Funkcie Zvukový alarm, Výber jednotiek °C/°F, Nastavenie teploty
Výbava podsvietený displej, Bezdrôtový prijímač
Typ napájania 4× AAA
Batéria súčasťou balenia Áno
Počet sond 1 ks
Dĺžka sondy 16 cm
Kód:  ADEBT140
Produktové číslo:  BBQ 1408
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18