Obnoviť stránku

ADATA XPG SX950 SSD 960GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA XPG SX950 SSD 960GB

Zaraďte vyšší výkonnostný stupeň s prvotriednym SSD. Moderný 3D NAND Flash plne vyhovie očakávania maximálnej rýchlosti, vysokej kapacity a stability aj počas najintenzívnejšej hernej akcie. Okamžité načítanie vás nechá v kontakte s herným svetom a plne sústredených. S podporou inteligentnej SLC vyrovnávacej pamäte podáva pôsobivé rýchlosti aj pri náhodnom zápise, takže sa skrátka nedá ničím zaskočiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Technologicky špičkový SSD presne pre hráčov
  • 3D MLC NAND flash čipy
  • Optimalizovaný výkon pre všetky požiadavky
  • Väčšia odolnosť a dlhšia životnosť
  • Jednoduchý upgrade (7 mm výška + 2,5 mm adaptér)

Kapacita pre rozmanitú zbierku

Implementácia 3D MLC NAND sa pozitívne odrazila okrem výkonu aj na vyššej hustote dát, a preto si uložíte viac hier. Vyberte si takú kapacitu, aby sa vám naraz zmestili všetky práve hrané aj už dohrané, obľúbené tituly a iné kratochvíle. V ponuke je kapacita až 960 GB, čo stačí aj na peknú zásobu dnešných hier s požiadavkami na desiatky GB.

V kondícii

Využitie pokročilých 3D MLC NAND Flash tiež znamená lepšiu energetickú účinnosť a hlavne je odolnejší ako kedykoľvek predtým. Bežné modely s 2D bunkami prekonáva o celé násobky v plánovanej kapacite zápisu (TBW) aj strednou dobou medzi chybou (MTBF). Váš operačný systém, dôležité dáta aj uložené herné pozície budú v naozajstnom bezpečí.

Kód:  DU101s4
Produktové číslo:  ASX950SS-960GM-C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03