Obnoviť stránku

ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 960 GB

5 1 hodnotení
169,12 €

ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 960 GB

Mnoho ľudí ho popísalo ako výrazný posun v možnostiach spracovania a zálohy dát. SSD ADATA patrí medzi komponenty, ktoré jednoznačne podporia reakcie systému vášho PC alebo notebooku. Model pomenovaný ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 960 GB je vhodný do počítačov a notebookov vybavených konektorom M.2. SSD je opatrený radičom SMI, čo má na svedomí rýchlosť čítania až 3000 MB/s a rýchlosť zápisu sa pohybuje okolo 1700 MB/s. To je rýchlosť omnoho vyššia na rozdiel od pevných diskov. Pre všetky vaše súbory je pripravený diskový priestor vo velikosti 960 GB. Takú kapacitu môžete využiť nielen pre operačný systém či programy, uložíte tu aj filmy a hry. Na pripojenie tohto SSD využijete rozhranie M,2 (NVMe).

Kľúčové vlastnosti SSD ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 960 GB

  • SSD vyrobený spoločnosťou ADATA získal radič SMI
  • Zápis dát dosahuje hranice 1700 MB/s a jeho čítanie je 3000 MB/s
  • ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 960 GB vyžaduje slot M,2
  • Rozmery disku zodpovedajú hodnotám 3,5 × 8 × 22 mm
  • Priemerná spotreba sa točí okolo 0,33 W
  • Najvyššia spotreba neprekročí
  • SSD vzdoruje bežným vibráciám a otrasom
  • Podpora technológie RAID zaručuje vyššie zabezpečenie dát pred stratou
  • Rozhranie disku je M,2 (NVMe)

Čo sa skrýva za popularitou SSD?

SSD vyjadrujú razantný krok pre všetky zariadenia pracujúce s dátami. Ich výnimočnosť sa skrýva v neprítomnosti mechanických častí a úplne odlišnom spôsobe práce s dátami. To zapríčinilo tiež vyššiu odolnosť proti bežným otrasom a vibráciám. Určite stojí za zmienku aj úplnú tichosť a výrazne zníženú spotrebu energie. ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 960 GB ukrýva špeciálny 3D NAND čip. Ten je významný vertikálnym skladaním všetkých vrstiev v podobe mikroskopických veží. Pri veľkej časti modelov je nameraná životnosť v rámci zapísaných terabytov. V prípade ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 960 GB je to TBW.

Kód:  DU102x1c
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  AGAMMIXS11-960GT-C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08