Obnoviť stránku

Adata XPG EMIX H30

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Adata XPG EMIX H30

Herné akcie vás so slúchadlami EMIX H30 a zosilňovačom SOLOX F30 úplne pohltia. Vychutnajte si pôsobivý výkon a pohodlie slúchadiel EMIX H30 s priedušnými náušníkmi v robustnej hliníkovej konštrukcii a s optimalizovanou upínacou silou. Zosilňovač SOLOX F30 zintenzívni prežitky virtuálnym priestorovým zvukom 7.1, aby ste mohli presne určiť smer, odkiaľ prichádzajú nepriateľské jednotky a ihneď reagovať. Zvuk je jedným z rozhodujúcich faktorov pri hraní hier, a preto sa riadne vybavte do najťažších bitiek.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Adata XPG EMIX H30 so zosilňovačom Solox F30

  • Pevné a ľahké hliníkové prevedenie s podsvietením
  • Masívny zvuk 53mm meničov s vlastným zosilňovačom
  • Virtuálny 7.1-kanálový zvuk
  • 4 prednastavené zvukové módy a výstup pre reproduktory
  • USB pre počítač a 3,5 mm vstup pre konzoly a ostatné
  • Prémiový odpojiteľný mikrofón s pozláteným konektorom
  • Pribalený stojan s magnetickým uchytením

Výkonný zvuk 53mm meničov s maximálnym komfortom

Slúchadlá EMIX H30 majú nadmerné mušle, v ktorých sídlia silné 53mm meniče. Vďaka nim budete počuť hlboké basy a dynamický zvuk, ktorý vás oproti nevýraznému zvuku 40mm meničov dokonale vtiahne do deja. Aj keď sú natoľko veľké, vankúše s priedušnými materiálmi a pamäťovou penou prinesú dlhotrvajúce pohodlie nositeľa. Inžinieri a konštruktéri dlho hľadali systém s optimálnou silou. Výsledkom je hlavový most s presne nastaviteľným upnutím. Bez ohľadu na veľkosť hlavy alebo jej tvar, hráči získajú skutočný komfort bez nadbytočného tlaku.

Virtuálny priestorový zvuk 7.1 a optimalizácia pre každú situáciu

Zosilňovač SOLOX F30 sa pripojí k počítaču cez USB, a vytvára tak výkonné zvukové riešenie s vylepšením detailov a priestorovo presným virtuálnym zvukom 7.1. Lepší zvuk zvýši povedomie o tom, kde prebieha akcia, takže vás nepriatelia už len tak neprekvapia. So SOLOX F30 možno reprodukciu zvuku optimalizovať podľa toho, čo chcete robiť. K dispozícii je režim pre hranie, hudbu, filmy alebo hlasové rozhovory. Vďaka dodatočnému výstupu pripojíte reproduktory. Môžete využívať slúchadlá a súčasne reproduktory. Ak nechcete rušiť, jednoducho prepnete späť len na slúchadlá.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PlayStation 4, Xbox ONE
Kód:  DU5001a
Produktové číslo:  SOLOX_EMIX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07