Obnoviť stránku

ADATA Ultimate SU800 SSD 512 GB

4,8 395 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
59,90 €

ADATA Ultimate SU800 SSD 512 GB

Moderný SSD disk ADATA Ultimate SU800 je vďaka svojej odolnosti, vysokému výkonu a rýchlosti zápisu, aj čítania dát vhodným rozšírením pre váš notebook či stolný počítač. Disk ADATA Ultimate je vybavený inovatívnou technológiou 3D NAND Flash, ktorá poskytuje vyššiu hustotu ukladania dát, dlhšiu životnosť disku a maximálnu spoľahlivosť.


Neuveriteľná rýchlosť prenosu dát

SU800 dokáže prenášať dáta neuveriteľnou rýchlosťou, ktorá dosahuje pri zápise až 520 MB/s a pri čítaní dokonca 560 MB/s. Disk sa tiež môže pochváliť vysokou TBW (Total Bytes Written), čo znamená, že môže viackrát za svoju životnosť zaplniť celú pamäť.


Pokročilý LDPC ECC Engine

Vylepšená oprava chýb LDPC ECC (low density parity check error correcting code) efektívne minimalizuje chyby dát, čím značne predlžuje životnosť SSD disku. Vďaka tejto technológii dochádza k zvýšeniu integrity dát a ochrane hodnotného obsahu.

Zvýšená ochrana vašich dát

Inteligentné ukladanie SLC do medzipamäte umožňuje, aby disk pracoval rýchlejšie a zvyšuje výkon čítania a zápisu. Okrem toho podporuje DRAM vyrovnávaciu pamäť s ktorou je disk až dvakrát rýchlejší oproti diskom, ktoré cache nemajú. Je tak vhodný pre náročné úlohy s vysokou intenzitou používania.


Maximálne úsporný

Funkcia Device Sleep znižuje energetickú náročnosť disku, čím značne predlžuje životnosť batérie pri použití v notebooku. V porovnaní s klasickými pevnými diskami spotrebuje pri bežnej prevádzke až o 80% menej energie. SSD disk SU800 je ideálnou voľbou pre užívateľov, ktorí často cestujú a potrebujú ušetriť batériu čo najdlhší čas.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 69,85 mm (6,99 cm)
Výška 7 mm (0,7 cm)
Hĺbka 100,45 mm (10,05 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 47,5 g (0,05 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do počítača, Do notebooku, Interný

Vlastnosti

Rýchlosť náhodného čítania 85 000 IOPS
Rýchlosť náhodného zápisu 85 000 IOPS
Radič SMI
Funkcie 3D NAND
Mean Time Before Failure 2 000 000 h

Veľkosť článku/bunky

Veľkosť článku/bunky TLC (Triple-Level Cell)

Životnosť disku

Životnosť disku 400 TBW
Kód:  DU102p1g
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  ASU800SS-512GT-C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09