Obnoviť stránku

ADATA Ultimate SP580 SSD 120GB

4,6 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA Ultimate SP580 SSD 120GB

Ak chcete zvýšiť výkon vášho notebooku, potom bude výmena klasického disku za SSD disk tou najlepšou voľbou. Nielen že sú SSD disky spoľahlivejšie a úspornejšie, ale hlavne ponúkajú oveľa rýchlejšie čítanie a zápis dát. ADATA teraz ponúka skutočne cenovo dostupné riešenie.SSD disk Premier SP580 120 GB využíva vysokorýchlostné radič Marvell a podporuje inteligentné caching SLC (single-level cell) pre efektívne zlepšenie čítania a zápisu. Vďaka pokročilému LDPC ECC Engine (kód pre korekciu chýb pri kontrole parity nízkej hustoty) zabezpečuje Premier SP580 integritu dát a zlepšuje kvalitu ich prenosu. Podporuje vysoký TBW a DEVSLP, čo vám pomôže bez námahy vylepšiť váš notebook a urobiť ho zase ako nový.

Kľúčové vlastnosti SSD disku ADATA Premier SP580

  • ADATA Premier SP580 je ideálny pre upgrade notebooku s klasickým platňovým diskom
  • SSD disk ponúka oveľa rýchlejšie čítanie a zápis oproti klasickému disku
  • Menší odber energie - dlhšiu výdrž batérie vášho notebooku
  • Spoľahlivosť a ochrana integrity dát
  • Kapacita 120 GB

ADATA Premier SP580 ponúka rýchlosť, ktorú ocení každý

Vďaka radičom Marvell dokáže SSD disk Premier SP580 prekonať tradičné platňové disky v každej úlohe. Nábeh počítače, inštalácia programov, spúšťanie aplikácií a čítanie aj zápis bude o poznanie rýchlejšie. S rýchlosťou čítania až 560 MB/s a rýchlosťou zápisu až 410 MB/s bude väčšina operácií na vašom notebooku otázkou sekúnd alebo okamihov. 

Nižšia spotreba energie a dlhšia životnosť batérie

SSD disk ADATA Premier SP580 podporuje technológiu DEVSLP (Device Sleep) pre lepšiu energetickú účinnosť. To má za následok nižšie nároky na elektrickú energiu a umožňuje vášmu stroju dlhšie bežať na batériu. V porovnaní s klasickými platňovými diskami spotrebuje SSD disk Premier SP580 iba 0,5% energie v režime spánku a pri bežnej prevádzke o 50% menej energie. Pre používateľov, ktorí často cestujú alebo jazdia na služobné cesty, je Premier SP580 skvelým partnerom s vysokou mobilitou a úspornými schopnosťami. Navyše podporuje technológie ochrany dát a opravy chýb pre väčšiu integritu dát.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 120 GB (0,12 TB)

Rozmery

Šírka 69,85 mm (6,99 cm)
Výška 100,45 mm (10,05 cm)
Hĺbka 7 mm (0,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 47,5 g (0,05 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do notebooku

Vlastnosti

Rýchlosť náhodného čítania 530 IOPS
Rýchlosť náhodného zápisu 380 IOPS
Radič Marvell
Funkcie TRIM

Veľkosť článku/bunky

Veľkosť článku/bunky TLC (Triple-Level Cell)
Kód:  DU102n1a
Produktové číslo:  ASP580SS3-120GM-C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16