Obnoviť stránku

ADATA UC350 64GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA UC350 64GB

S elegantným flash diskom od spoločnosti ADATA nie je prenos dát vôbec žiadna veda. Univerzálna kompatibilita umožňuje disk použiť v kombinácii s ktorýmkoľvek PC, MacBookom alebo Android zariadením. USB disk je štandardu USB 3.1, takže disponuje vysokými rýchlosťami čítania (100 MB/s) aj zápisu (30 MB/s) dát. Počas prenosu objemných súborov tak môžete povedať "zbohom" dlhému čakaniu. Príjemná je aj podpora funkcie OTG, umožňujúca zdieľanie dát u kompatibilných smartfónov či tabletov. Okrem klasického USB konektora môžete využiť aj nového symetrického konektoru USB-C.

Univerzálne konektory

UC350 samozrejme neponúka využitie iba v pracovnej sfére. Bezpochyby zajasáte nad rýchlym prenosom Blu-ray filmov, seriálov, rozsiahlych hudobných kolekcií a playlistov alebo počítačových hier. Malý vzhľadom, ale priestorný kapacitou, dokáže tento drobček pojať až 64 GB dát. Pripočítajte obriu kapacitu k jeho atraktívnemu reprezentatívny dizajnu, navrch prihoďte priaznivú obstarávaciu cenu a máte v ruke hneď niekoľko dôvodov, prečo by flashdisk UC350 mal získať svoje miesto v taške, pekne po boku vášho notebooku.

Kľúčové vlastnosti

  • Miniatúrny disk štandardu USB 3.1
  • Klasický USB konektor + moderný USB-C
  • Široká kompatibilita
  • Podpora funkcie OTG (On-The-Go)
  • Blesková rýchlosť čítania aj zápisu dát

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1)
Konektor USB-C

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Funkcie OTG
Vyhotovenie Miniatúrny

Farba

Farba Zlatá

Rozmery a hmotnosť

Šírka 29,3 mm
Výška 18,8 mm
Dĺžka 7,8 mm
Hmotnosť 5 g
Kód:  DU079q7qAPD
Produktové číslo:  AUC350-64G-CGD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16