Obnoviť stránku

ADATA UC340 64 GB červený

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA UC340 64 GB červený

Vysoko kvalitný flash disk značky A-Data za atraktívnu cenu, v elegantnom tele a s najnovším rozhraním USB 3.0. Flash disk poskytuje priestor 64 GB a vysoké prenosové rýchlosti dát dosahujúce až 50 MB/s pri zápise a až neuveriteľných 100 MB/s pri čítaní. Vďaka tomu flash disk môže slúžiť na časté prenášanie dát. Samozrejmosťou je kompatibilita s väčšinou bežne používaných systémov Microsoft Windows aj Apple Mac OS bez nutnosti inštalovať ovládače. Disk je určený pre najnovšie vysokorýchlostné rozhranie USB 3.0, ktoré dosahuje až 10x vyššie prenosové rýchlosti, ale je tiež spätne kompatibilný so štandardným USB 2.0.

Vďaka vysúvateľnej čiapočke už nehrozí jej poškodenie a flash disk tiež obsahuje pútko na pripevnenie napríklad ku kľúčom, či na retiazku.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Výbava Pútko na kľúče

Rozmery a hmotnosť

Šírka 20 mm
Výška 10 mm
Dĺžka 61 mm
Hmotnosť 10 g
Kód:  DU079q7d3
Produktové číslo:  AUC340-64G-RRD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13