Obnoviť stránku

ADATA SD700 SSD 256 GB čierny

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA SD700 SSD 256 GB čierny

Odolný externý SSD disk ADATA SD700 s technológiou 3D NAND je pripravený na náročné podmienky, takže je vhodný pre časté prenášanie napr. počas cestovania. Kvalitná konštrukcia s niekoľkovrstvovým krytom a SSD disk s nepohyblivými časťami sľubujú maximálnu odolnosť, ktorá je overená armádnymi testami MIL-STD-810G516.6.


3D NAND čipy

ADATA SD700 je vybavený novými flash modulmi tvorených 3D NAND čipmi. Táto inovatívna technológia v porovnaní s predchádzajúcimi 2D tranzistormi ponúka vysokú hustotu pamäťových čipov, zvýšenú odolnosť voči poškodeniu, dlhšiu životnosť disku a tiež energetickú nenáročnosť.


Neuveriteľná rýchlosť prenosu dát

V kompaktnom tele je uložený SSD disk s novou technológiou 3D NAND, ktorá sa vyznačuje vysokou rýchlosťou prenosu dát. Disk zvláda preniesť až 440 MB/s pri čítaní a až 430 MB/s pri zápise. K počítaču ho pripojíte pomocou konektora USB 3.1 s dostatočnou priepustnosťou pre prácu aj s videom v 4k rozlíšení.

Vysoká odolnosť proti prachu, vode a pádu

SD700 spĺňa špecifikáciu IP68, takže je odolný proti prachu, vode a prežije aj pri ponorení do hĺbky 1,5 metra po dobu 60 minút. Disk bol podrobený armádnym testom MIL-STD-810G516.6, ktoré zaručujú vysokú odolnosť proti nárazom. Už nemusíte mať obavy, vaše dáta zostanú v bezpečí v každej situácii.


Malý a ľahký

Miniatúrna veľkosť, elegantný vzhľad a hmotnosť iba 100 gramov je to, čo tento externý disk odlišuje od ostatných. Zariadenie môžete pohodlne prenášať vo vrecku vášho saka, alebo v príručnej taške. Disk je tak stále pripravený na použitie.

Vysoká kompatibilita a jednoduché zdieľanie dát

Externý disk SD700 pracuje s operačným systémom Windows, Mac OS a Android, takže môžete ľahko zdieľať svoje dokumenty, fotografie, videá a hudbu medzi rôznymi zariadeniami, ako je notebook, tablet alebo inteligentný mobilný telefón. Teraz už vás nič nebude obmedzovať.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 256 GB (0,25 TB)

Rozmery

Šírka 83,5 mm (8,35 cm)
Výška 13,9 mm (1,39 cm)
Hĺbka 83,5 mm (8,35 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 100 g (0,1 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Externý, Odolný
Kód:  DU119d1
Produktové číslo:  ASD700-256GU3-CBK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06