Obnoviť stránku

ADATA PV110 Power Bank 10400mAh modrá

4,7 49 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA PV110 Power Bank 10400mAh modrá

Záložný zdroj Power Bank je určený pre chytré telefóny a tablety. Slúži pre pohodlný spôsob, ako si na cestách alebo vo voľnej prírode zachovať dostatok energie vašich prístrojov. Nabíjacia batéria má kapacitu 10400 mAh.

Kovový plášť z brúseného hliníka s textúrou robí z tohto zdroja veľmi elegantný doplnok všetkých prístrojov. Power Bank je vybavený duálnymi USB portmi. Tým pádom je možné rýchlo nabíjať tablet a smartphone súčasne. Automaticky sa vypne, keď je odpojený od nabíjacích zariadení. Takisto sa vie vypnúť, keď je batéria plne nabitá, alebo nečinnosť trvá dlhšie ako 10 sekúnd. LED indikátor prehľadne zobrazuje zostávajúcu energiu.

Power Banka ponúka šesťnásobnú ochranu nabíjania, vybíjania, napätia, prúdovej ochrany a ochrany proti skratu. To zaisťuje maximálnu bezpečnosť po celý čas. Okrem toho má aj PTC (Positive Temperature Coefficient) ochranu, ktorá sleduje teplotu batérie, aby nedošlo k poškodeniu batérie a napájacej banky pred prehriatím. Doprajte svojim prístrojom to najlepšie pomocou tejto Power Banky.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 102 mm (10,2 cm)
Výška 21,5 mm (2,15 cm)
Hĺbka 77 mm (7,7 cm)

Kapacita

Kapacita 10 400 mAh

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 2,1 A

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu

Hmotnosť

Hmotnosť 260 g
Kód:  DU120a8
Produktové číslo:  APV110-10400M-5V-CBL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09