Obnoviť stránku

ADATA Premier SP550 240GB

4,8 148 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ADATA Premier SP550 240GB

ADATA Premier SP550 je veľmi úsporný disk ideálny pre váš dýchavičný notebook. Takzvané Solid state drive sa vyznačujú veľmi rýchlou prístupovou dobou a vysokými hodnotami čítania a zápisu. Hlavnou prednosťou SSD diskov je ich konštrukcia. Tieto disky nie sú totiž tvorené žiadnymi pohyblivými časťami, ako to býva u klasických diskov, preto nie sú náchylné na otrasy a majú dlhšiu životnosť.

Doprajte si novú porciu výkonu

Tento disk dosahuje rýchlosť čítania dát až 560 MB/s a zápisu 510 MB/s. Na pripojenie diskov k vášmu počítaču alebo notebooku slúži SATA III konektor s prenosovou rýchlosťou až 6 GB/s. Pri upgrade súčasného počítača potom veľmi oceníte kľúč ku klonovaciemu nástroju Acronis True Image HD, ktorý sa postará o bleskový prevod existujúceho systému na nový disk. Vďaka hrúbke len 7 mm je disk vhodný aj pre ultrabooky, v balení potom nájdete aj rámček na inštaláciu do štandardnej 9,5mm pozície.

Kód:  DU102f5b
Produktové číslo:  ASP550SS3-240GM-C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12