Obnoviť stránku

ADATA Premier ONE MicroSDXC 256 GB UHS-II U3 Class 10

5 1 hodnotení

ADATA Premier ONE MicroSDXC 256 GB UHS-II U3 Class 10

Chcete si zväčšiť svoje pamäťové úložisko? Pamäťová karta ADATA Premier ONE microSDXC 256 GB USH-II U3 Class 10 vám ponúkne naozaj veľké rozšírenie pamäte na ukladanie najrôznejších dát. Táto pamäťová karta disponuje novým štandardom USH-II, zásluhou ktorého rýchlosť čítania dosahuje až 275 MB/s a rýchlosť zápisu až 155 MB/s. Môžete s ňou rozšíriť úložisko svojich zariadení. Navyše ponúka prehrávanie videa rýchlosťou V90, zabezpečuje neprerušované nahrávanie videí Ultra HD 8K, 4K a 3D/VR. Táto pamäťová karta zároveň zaručuje ochranu proti vode, nárazu, röntgenu a je tiež antistatická. 

Kľúčové vlastnosti pamäťovej karty ADATA Premier ONE microSDXC 256 GB USH-II U3 Class 10

  • Pamäťová karta s veľkým úložiskom 256 GB
  • Nový štandard USH-II, ktorý zvyšuje rýchlosť karty
  • Adata spĺňa najrôznejšie skúšky na ochranu
  • Vysoká rýchlosť zápisu a čítania

Pamäťová karta s veľkým úložiskom a ochranou

S kartou disponujúcou úložiskom takej veľkosti sa nebudete musieť báť, že vaše dáta nebudete môcť uložiť, pretože bude pamäť plná. Na túto kartu môžete nahrať napríklad 80 390 fotografií, 2 560 minút HD videa alebo 65 860 skladieb. Karta disponuje automatickým kódom na opravu chýb a prechádza náročnými skúškami odolnosti voči röntgenu, odolnosti voči úderu a tiež antistatickými skúškami. Navyše zahŕňa ochranu proti teplotným rozdielom a obsahuje technológiu MLC, ktorá zabezpečuje jej dlhú životnosť.

Karta s rýchlym záznamom videa

Táto pamäťová karta dokáže zaznamenať až 90 MB za sekundu. Spĺňa požiadavky pre Ultra HD 4K, 8K, 3D/VR a 360° videá, vďaka čomu sa bude skvele hodiť napríklad pre používateľov akčných kamier alebo pre používateľov dronov.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

UHS Class UHS-II

Vlastnosti

Odolná proti Teplu, Vode, Nárazu, Röntgenu
Vlastnosti Nahrávanie videa v 4K
Kód:  DU019w2n8a5a
Produktové číslo:  AUSDX256GUII3CL10-C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14