Obnoviť stránku

ADATA PC500 Power Bank 5000 mAh, modrá

4,9 47 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA PC500 Power Bank 5000 mAh, modrá

Externá napájacia batéria od firmy ADATA Power Bank PC500 je očarujúci záložný zdroj energie, ktorý je schopný rýchlo a efektívne nabíjať vaše mobilné zariadenie. Batéria má kapacitu 5000 mAh, čo v preklade do nabíjacej kapacity znamená asi 2,5-krát nabitý iPhone 5S.
Farebné vzorkovanie povrchu PC500 vypovedá o vašom štýle a zmysle pre módu. Je malá a ľahko ju môžete prenášať v taške, kufríku alebo v kabelke, takže bude k dispozícii vždy, keď potrebujete. PC500 sa dodáva s krásnou prenosnou taškou, ktorá je ako odolná, tak skvele vyzerajúca. Súčasťou je tiež extra dlhý USB kábel, ktorý umožňuje nabíjanie telefónu pri prenášaní PC500 v kabelke alebo taške.
Kedykoľvek skontrolujte zostávajúci stav energie stlačením tlačidla pre LED indikátor napájania. Pre úsporu energie sa PC500 automaticky vypne pri odpojení od nabíjaného prístroja, ak je zariadenie plne nabité, alebo ak je nečinné po dobu 10 sekúnd. Pomocou PC500 môžete rýchlo nabiť takmer každé mobilné zariadenie. MicroUSB port ponúka maximálny prúd 2,1 A.


PC500 je vybavený šesťnásobnou ochranou, vrátane ochrany prebíjania a vybíjania, prepätia a ochranou proti skratu. To zaisťuje maximálnu bezpečnosť za akýchkoľvek okolností. Okrem toho ďalšie čidlo sleduje teplotu akumulátora, aby nedošlo k prehriatiu, alebo k poškodeniu samotnej batérie a napájacej banky.

Ochranné mechanizmy:

  • OTP - Over-Temperature Protection
  • SCP - Short Circuit Protection
  • OVP - Over-Voltage Protection
  • OCP - Overcharge Protection
  • ODP - Over-Discharge Protection
  • OCP - Over-Current Protection
  • Mechanizmus bezpečného vybíjania


Doplňujúce informácie:
Farba:
Modrá
Dĺžka kábla:
80 cm

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 88 mm (8,8 cm)
Výška 15 mm (1,5 cm)
Hĺbka 83 mm (8,3 cm)

Kapacita

Kapacita 5 000 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 2,1 A

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu

Hmotnosť

Hmotnosť 130 g
Kód:  DU120b2
Produktové číslo:  APC500-5000M-5V-CBL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11