Obnoviť stránku

ADATA i-Memory SDXC 256GB

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA i-Memory SDXC 256GB

Pamäťová karta i-Memory ponúkne šikovné a jednoduché rozšírenie úložiska vášho MacBooku Air 13 ", aby ste mohli naplno využívať rýchlosť blízku SSD. Jednoducho vložte do čítačky kariet a môžete si ihneď užívať obrovského 256GB priestoru. Navyše má presnú veľkosť, aby nevyčnievala z tela MacBooku. ukladajte si dôležité dáta, fotografie vo vysokej kvalite či videa v ultra HD rozlíšení.

kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché rozšírenie kapacity MacBooku Air 13 "
  • Vysoká rýchlosť čítania a zápisu dát
  • Ochrana proti vode, prachu a nárazom
  • kompaktná veľkosť

Maximálna rýchlosť

Karta využíva pokročilú technológiu MLC NAND flash, ktorá poskytuje vynikajúci výkon čítania i zápisu pre efektívny prenos dát. Extra rýchly zápis dosahuje až 60 MB / sa pri čítaní zvláda karta až 95 MB / s. Prenos HD videa teda zaberie naozaj len pár sekúnd.

Maximálna ochrana

Každý vie, ako sú osobné dáta dôležitá. Preto karta ADATA i-Memory využíva ukladanie pomocou procesu COB (chip-on-board). To znamená, že karta je veľmi odolná - proti vode, prachu i nárazom. To, že je karta naozaj kvalitný a spoľahlivá, dokazuje aj doživotná záruka.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Vlastnosti

Odolná proti Vode
Kód:  DU027p
Produktové číslo:  ASDX256GAUI3CL10-C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04