Obnoviť stránku

ADATA HD650 HDD 2,5" 2 TB čierny

4,8 243 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA HD650 HDD 2,5" 2 TB čierny

Štýlový externý disk ADATA HD650 v sebe kombinuje vysoký výkon a precízne spracovanie s využitím tých najkvalitnejších materiálov pre výnimočnú odolnosť. Disk zaujme nielen elegantným farebným dizajnom s ladnými tvarmi, ale aj vysokou prenosovou rýchlosťou vďaka modernému rozhraniu USB 3.0.


Odolná konštrukcia

Odolná trojvrstvová konštrukcia obsahuje jedinečný silikónový materiál s mimoriadnou pružnosťou, ktorý poskytuje skvelé tlmenie nárazov na všetkých osiach. Vďaka tomu sa nemusíte báť o vaše dáta, tie zostanú v bezpečí, aj keby náhodou došlo k pádu disku na zem.


Vysoká kapacita pre vaše dáta

Neustále zvyšovanie veľkosti dát ovplyvňuje aj nároky spotrebiteľov na veľkosť úložného priestoru. ADATA vychádzajú v ústrety svojim užívateľom a disky HD650 ponúkajú v kapacitách 1 TB a 2 TB, čo poskytuje dostatok priestoru pre váš moderný digitálny život.


Oslňujúci modrý LED indikátor

Moderný vzhľad disku dopĺňa praktický modrý LED indikátor, ktorý používateľa informuje o napájaní disku a prebiehajúcom procese prenášania dát.


Kryt z odolného materiálu

Povrch disku je tvorený vystuženým plastovým krytom, ktorý je odolný proti škrabancom a oderom. Disk je vhodný pre časté prenášanie, takže vám bude aj praktickým spoločníkom na vašich cestách.


Rýchly prenos dát

Ultra rýchle rozhranie USB 3.0 prináša závratnou rýchlosťou prenos dát, ktoré je až o 70% svižnejšie než u staršieho USB 2.0. HD650 je plne kompatibilný ako s operačným systémom Windows 10, tak aj s jeho staršími verziami.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 121 mm (12,1 cm)
Výška 21 mm (2,1 cm)
Hĺbka 81 mm (8,1 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 201 g (0,2 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Externý, Odolný
Kód:  DU112k6
Produktové číslo:  AHD650-2TU3-CBK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08