Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ADATA HD650 HDD 2,5" 1 TB červený

4,8 362 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
61,09 €

ADATA HD650 HDD 2,5" 1 TB červený

Štýlový externý disk ADATA HD650 v sebe kombinuje vysoký výkon a precízne vyhotovenie s využitím tých najkvalitnejších materiálov pre výnimočnú odolnosť. Disk zaujme nielen elegantným farebným dizajnom s ladnými tvarmi, ale aj vysokou prenosovou rýchlosťou vďaka modernému rozhraniu USB 3.0.


Odolná konštrukcia

Odolná trojvrstvová konštrukcia obsahuje jedinečný silikónový materiál s mimoriadnou pružnosťou, ktorý poskytuje skvelé tlmenie nárazov na všetkých osiach. Vďaka tomu sa nemusíte báť o vaše dáta, tie zostanú v bezpečí, aj keby náhodou došlo k pádu disku na zem.


Vysoká kapacita pre vaše dáta

Neustále zvyšovanie veľkosti dát ovplyvňuje aj nároky spotrebiteľov na veľkosť úložného priestoru. ADATA vychádzajú v ústrety svojim používateľom a disky HD650 ponúkajú v kapacitách 1 TB a 2 TB, čo poskytuje dostatok priestoru pre váš moderný digitálny život.


Oslňujúci modrý LED indikátor

Moderný vzhľad disku dopĺňa praktický modrý LED indikátor, ktorý používateľa informuje o napájaní disku a prebiehajúcom procese prenášania dát.


Kryt z odolného materiálu

Povrch disku je tvorený vystuženým plastovým krytom, ktorý je odolný proti škrabancom a oderom. Disk je vhodný na časté prenášanie, takže vám bude aj praktickým spoločníkom na vašich cestách.


Rýchly prenos dát

Ultrarýchle rozhranie USB 3.0 prináša rýchly prenos dát, ktorý je až o 70 % svižnejší než v prípade staršieho USB 2.0. HD650 je plne kompatibilný ako s operačným systémom Windows 10, tak aj s jeho staršími verziami.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 1 000 GB (1 TB)
Kapacita disku 1 024 GB (1 TB)

Rozmery

Šírka 81 mm (8,1 cm)
Výška 121 mm (12,1 cm)
Hĺbka 21 mm (2,1 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 201 g (0,2 kg)

Farba

Farba Červená

Rad

Rad disku ADATA HD650

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor Micro USB-B
Materiál Guma
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý, Odolný
Kód:  DU112k4
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  AHD650-1TU31-CRD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12