Obnoviť stránku

ADATA DashDrive Air AE400

2,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA DashDrive Air AE400

DashDrive Air AE400 prináša jedinečnú kombináciu funkcií bezdrôtového AP (prístupový bod), USB disku, čítačky pamäťových kariet a nabíjačku batérií, čo z neho robí veľmi univerzálneho a multifunkčného pomocníka.Používatelia môžu ľahko zdieľať fotografie, hudbu, videá alebo dokumenty s ostatnými.Okrem toho môže AE400 fungovať ako bezdrôtový hot spot, ktorý umožňuje zdieľanie bezdrôtového pripojenia k internetu až pre 10 zariadení.Funkcia Power bánk ponúka možnosť nabíjania mobilných zariadení pomocou USB kedykoľvek a kdekoľvek.
Ako úložisko AE400 dovoľuje bezdrôtový prenos dát medzi mobilnými zariadeniami a SD kartami, USB flash disky, alebo prenosnými pevnými diskami.Podporuje až 3 užívateľov súčasne streamující videa v rozlíšení 1080p, alebo až 5 užívateľov pri rozlíšení 720p.Na stiahnutie sú vám k dispozícii aplikácie iOS a Android, pretože DashDrive Air AE400 používa Samba/WebDAV protokol poskytujúce prenos dát a zdieľanie pre zariadenia so systémami Apple iOS, Android, Microsoft Windows, Apple OS X aj Linux.
Rovnako ako smartphony a tablety nahrádzajú tradičné desktopové systémy, aj dostupnosť bezdrôtovej siete alebo mobilného zdroje pre možnosť nabitie batérie sú čoraz viac prítomnými požiadavky.Vstavaná nabíjacia batéria s funkciou Power Bank, ktorú zariadenie disponuje, má kapacitu 5000 mAh, čo umožňuje napríklad plné nabitie batérií dvoch prístrojov Apple iPhone 4S.AE400 sa tiež môže pripojiť k existujúcej bezdrôtovej sieti a vytvoriť tak internetový most pre pripojenie.Prostredníctvom tohto prístupového bodu sa môže pripojiť k internetu až 10 ďalších zariadení.
Exteriér púta pozornosť svojím príťažlivým dizajnom a vzorom hexagonálne mriežky.Vynikajúca kombinácia funkcií - bezdrôtový prístupový bod, USB úložiska, čítačka pamäťových kariet a Power Bank, robí z DashDrive Air AE400 veľmi univerzálny a multifunkčný doplnok, ktorý môže znížiť počet elektronických zariadení potrebných pre úplný prístup k vašim dátam kdekoľvek.S DashDrive Air AE400 móda začína všestrannú jednoduchosťou.
Parametre a špecifikácie:
Bezdrôtový štandard:
IEEE 802.11b/g/n
Porty:
Micro-B USB (prenos dát a nabíjanie batérií),
USB AF (host port pre UFD/prenosné HDD alebo Power Bank funkcie),
SD karta (pre SD/SDHC/SDXC)
Podporované systémy súborov pre bezdrôtový prenos:
FAT32 a exFAT
Batérie:
Li-Polymer 5000mAh nabíjateľná batéria s funkciou Power Bank
Farba:
Čierna
Rozmery (š/v/d):
59 x 21 x 80 mm
Hmotnosť:
128 g

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point)

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 100 Mb/s

Konektory

WAN
Kód:  DD511c
Produktové číslo:  AAE400-CBKSV
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17