Obnoviť stránku

ADATA Compact Flash Industrial MLC 4GB, bulk

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA Compact Flash Industrial MLC 4GB, bulk

Pamäťové karta Compact Flash od spoločnosti ADATA patrí do radu Industrial, čo ju předučuje pre použitie v komerčnej a priemyselnej sfére. Aby poskytla maximálnu spoľahlivosť, výdrž a bezpečnosť obsahuje niekoľko funkcií, ktoré bežné pamäťovej karty postrádajú. Podporuje napríklad funkciu ECC (Error Correction Code) pre detekciu a opravu chýb, In System Programming (ISP) zaručujúci aktualizácie firmvéru aleboStatic Wear-Leveling technológiu pre zvýšenie životnosti karty.

Pamäťová karta je postavená na technológii MLC, Vďaka čomu dosahuje rýchlosť 60 MB/s pre čítanie a 30 MB/s pre zápis. Kapacita karty je 4 GB. Výrobca garantuje funkčnosť karty v širokom rozptylu pracovných teplôt od -40 ° C až do 85 ° C, Čo najmä oceníte pri použití v priemyselnej výrobe.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Typ pamäťovej karty Compact Flash

Rýchlosť čítania a zápisu

Vlastnosti

Odolná proti Teplu
Kód:  DU021q
Produktové číslo:  IPC39-004GM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18