Obnoviť stránku

ADATA A10050QC Power Bank 10 050 mAh modrý

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA A10050QC Power Bank 10 050 mAh modrý

Záložná nabíjačka ADATA A10050QC Powerbank nájde uplatnenie tam, kde nemáte prístup k elektrickej zásuvke na dobitie vášho mobilného zariadenia ako je mobilný telefón, tablet, mp3 prehrávač a pod. Vďaka vysokej kapacite, rýchlemu nabíjaniu a kvalitnému spracovaniu sa stane nepostrádateľným spoločníkom predovšetkým na cestách, na dovolenke v prírode či na chate.


Inteligentné nabíjanie

Funkcia inteligentného nabíjania vyhodnocuje typ pripojeného zariadenia, spätnú väzbu akumulátora či jeho teplotu a následne si nabíjačka sama určí optimálne napätie pre dobíjanie. Power banka umožňuje rýchle prepínanie medzi režimami 5V a 12V. Vďaka tomu sa maximálne zvyšuje efektivita nabíjania a znižujú sa straty výkonu pri zachovaní maximálnej bezpečnosti.


Maximálne pohodlie

Power banka je vybavená 2 USB konektormi pre pohodlné nabíjanie až dvoch zariadení naraz. Obojstranný USB C konektor zaistí jednoduché zapojenie kábla a navyše dodá vyššiu dávku príkonu na rýchlejšie dobíjanie pripojeného zariadenia oproti predchádzajúcej generácii USB. Navyše je možné power banku dobíjať zo siete a súčasne nabíjať pripojené mobilné zariadenie.


Vysoko kvalitné materiály a súčiastky

Vo vnútri zariadenia sa nachádzajú prémiové japonské články Panasonic s dlhou životnosťou. Každá súčiastka prechádza prísnym testovaním na zaistenie maximálnej bezpečnosti, stability a odolnosti. Na maximálnu ochranu je obal power banky ohňovzdorný a odolný proti nárazu.

Prémiový dizajn

Power banka je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov a opatrená pieskovaným povrchom, na ktorom nezostávajú odtlačky prstov a disk sa tak pohodlne drží v ruke. Oproti silikónovým power bankám je A10050QC vybavená okovanými ovládacím tlačidlom, ktoré ľahko nahmatáte a stlačíte.

Maximálna bezpečnosť

Power banka je vybavená obvodmi s ochrannými prvkami, ktoré zabraňujú prebíjanie, prepätiu, prehriatiu, skratu, a nedostatočnému výstupnému prúdu. Vďaka tejto ochrane je používanie nabíjačky úplne bezpečné, takže sa nemusíte báť, že by došlo k poškodeniu dobíjaného zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 64 mm (6,4 cm)
Výška 105 mm (10,5 cm)
Hĺbka 23 mm (2,3 cm)

Kapacita

Kapacita 10 050 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A, USB-C
Celkový počet výstupov 2

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 3 A
Max. výstupné napätie 5 V

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Rýchlonabíjanie, LED indikácia stavu

Určenie

Určené pre Mobilné telefóny a tablety

Vstupy

Vstup Micro USB
Max. vstupný prúd 2,5 A

Hmotnosť

Hmotnosť 247 g
Kód:  DU120a9h1
Produktové číslo:  AA10050QC-USBC-5V-CBL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19