Obnoviť stránku

ADATA 64GB KIT DDR4 SDRAM 2400MHz CL16 XPG Dazzle

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA 64GB KIT DDR4 SDRAM 2400MHz CL16 XPG Dazzle

Nakopněte svůj počítač nejnovějšími paměťmi DDR4, které podají oslnivý výkon i pro nejnáročnější aplikace. Pamäťové moduly XPG Dazzle rozvíja agresívne, ale elegantný štýl radu XPG. Dazzle sú vyrobené s použitím vysoko kvalitných čipov, ktoré sú starostlivo vybrané prostredníctvom prísneho filtrovacieho procesu. Spoľahnite sa tak na dlhú životnosť a kompatibilitu.

kľúčové vlastnosti

  • Jedinečne vyzerajúce moduly pre najnáročnejších
  • Patentovaný chladič s LED pásom
  • Vysoký výkon a nižšia spotreba (najnovšie DDR4 SDRAM)
  • Stabilné chladenia pre taktovania zo systému (SPD)
  • Kvalitné zhotovenie s dlhou životnosťou

jedinečný vzhled

XPG Dazzle vyčnieva z davu štandardne vyzerajúcich pamäťou. Patentovaný chladič zdobí štýlový LED pás. Spolu s revitalizáciou výkonu aj pre najintenzívnejšie hranie jeho vlastnosti najviac ocenia počítačový nadšenci a tí, ktorí upravujú svoje PC (modding), a len tak niečo si do svojho vymazleného počítača nepustí. Týmto vzhledom sa môžete pýšiť cez priehlednú bočnicu, a iste sa tiež blysnete na LAN party.

Najnovšia technológia

XPG Dazzle prináša všetky výhody DDR4 SDRAM. DDR4 SDRAM prekonáva DDR3 vylepšeným výkonom i nižšou spotrebou energie. Prevádzkové napätie sa znížilo z 1,5 V na 1,2 V, čo znamená o 20% nižšiu spotrebu energie. Vďaka tomu, a nižšiemu zahrievaniu, sa pritom zvýšila taktovacia frekvencia. Navyše SPD (Serial Presence Detect) umožňuje pretaktovanie a ladenie priamo z OS (bez nutnosti BIOSu).

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Kit vhodný pre Quad-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 2 400 MHz

Rozhranie

Napätie 1,2 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič
Kód:  DD979a2
Produktové číslo:  AX4U2400W8G16-QRD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16