Obnoviť stránku

ADATA 16GB KIT DDR3 2400MHz CL11 XPG V2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA 16GB KIT DDR3 2400MHz CL11 XPG V2

Rad operačných pamätí XPG V2 od renomovaného výrobcu ADATA urobí radosť všetkým milovníkom špičkového hardvéru a overclokingu. Futuristický dizajn k tomu bude apelovať na tých, ktorí si dávajú záležať ako na výkone, tak aj na vzhľade. Zároveň však nebola rozhodne obetovaná rýchlosť. Séria má extrudovaný hliníkový chladič so zvýšenou plochou povrchu a vynikajúcou tepelnou vodivosťou , Čím efektívne znižuje teplotu a zaručuje stabilitu, aj keď frekvenciu tlačíte na hranici.
V rade XPG V2 tak nájdete moduly s nadštandardnou frekvenciou, ktorý budú perfektným, nelimitujícím partnerom pre taktovania procesora . Stačí si len vybrať zodpovedajúcu frekvenciu, kam až chcete dotiahnuť svoje odhodlanie získať zo svojho železa čo najviac. Na sériu XPG V2 sa môžete spoľahnúť. Každý pamäťový čip je vybraný prostredníctvom prísneho procesu kontroly.

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Kit vhodný pre Dual-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 2 400 MHz
Časovanie CL11

Rozhranie

Napätie 1,65 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič
Kód:  DD973e61
Produktové číslo:  AX3U2400W8G11-DGV
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18