Obnoviť stránku

ADAPTEC MaxIQ 5805Q bulk

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADAPTEC MaxIQ 5805Q bulk

Veľmi výkonný radič s mnohými modernými funkciami a úžasnú optimalizáciou dát pre rýchle pevné disky, či už vysokorýchlostné grilovacie či najlepšie SSD disky.Podporuje až 8 diskov s rozhraním SAS alebo SATA, z ktorých dokáže v podporovaných poliach RAID vytvoriť neskutočne rýchlu dátovú smršť.A to z už nainštalovaných diskov bez nutnosti inštalovať všetko znova.Všetko samozrejme čo najjednoduchšie.Celé diskové pole sa bude správať ako jedna veľká Cache pamäť s dátami.
Radič je vybavený špeciálnym dvojjadrovým procesorom s frekvenciou 1,2 GHz, 512 MB vyrovnávacej pamäte a je veľmi kultivovaným, takže sa v ňom nachádza aj algoritmus pre najčastejšie používané dáta, ovládanie pre vypínanie nepoužívaných diskov a iné funkcie pre najideálnejší chod sprevádzaný úsporou energie.Radič je teda skvelý pre extrémne urýchlenie diskových operácií, ktoré iste uvítajú spoločnosti s vyťaženým servery, hodí sa do výkonných pracovných staníc alebo pre skutočných nadšencov hardvérových riešení.Výrobca udáva, že toto riešenie Vám prinesie až 8x rýchlejší prístup k dátam než pri použití len SATA/SAS diskov.
Parametre a špecifikácie:
Vyrovnávacia pamäť:
128 MB
Podpora RAID:
0, 1, 1E, 5, 5EE, 10, 50, 60 JBOD
Rozhranie diskov:
8x SATA/SAS
Rozhranie radiča:
PCI Express 8x (Low profile)
Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows XP, Server 2003/2008 (R2), Vista, 7
SUSE Linux 9.4, Red Hat Enterprise Linux 4.8
VMware 3.5
SCSO
Solaris
FreeBSD
Kód:  FZ045o
Produktové číslo:  2268500-R

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07