Obnoviť stránku

ADAPTEC 3405 kit

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADAPTEC 3405 kit

Interné štvorportový SAS radič určený pre rozhranie PCIe ponúka prenosovú rýchlosť až 3 GB za sekundu na jednom porte. Ku karte je možné pripojiť štyri zariadenia a až 128 zariadení pomocou expanderu. Výhodou je podpora bootovania, nízky profil karty a možnosť kombinovať SAS a Serial ATA disky čo umožňuje dosiahnuť vynikajúceho pomeru cena/výkon. Radič tiež podporuje funkciu RAID (0, 1, 1E, 5, 5EE, 6, 10, JBOD + Raid 50, 60 s rozširujúce jednotkou). Vďaka podpore 48-bit LBA je možné použiť disky s kapacitou presahujúcou 137 GB. Vďaka podpore 48-bit LBA je možné použiť disky s kapacitou presahujúcou 137 GB. Radič sa dodáva v kit balenie.
SAS je inovovaná generácie rozhrania SCSI zvyšujúce výkonnosť ukladacích systémov a zlepšujú ich dostupnosť. Rozširuje funkcie paralelných pevných diskov SCSI a jednou z hlavných výhod tejto technológie je možnosť integrácie 3,5 palcových jednotiek SAS s jednotkami Serial ATA v jednom zariadení.Pre pripojenie disku sa využívajú rovnaké káble a konektory ako pre disky s rozhraním Serial ATA. Táto možnosť ponúka mimoriadnu flexibilitu a škálovateľnosť. Full-duplexné architektúra zabezpečia, aby storage zariadenia dodával dáta k host systému v rovnakom čase, keď hosť systém posiela ďalšie príkazy na storage zariadenia. Dual-port architektúra umožňuje ľahké zapojenie typu fail-over. Hosť systémy i storage sú pripojené dvomi cestami a dáta sú neustále dostupné iv prípade zlyhania niektorého z komponentov. Ďalšie výhody sú napríklad celistvosť údajov, spoľahlivosť a možnosť pripojiť až 16256 diskov do jednej domény. Disky s týmto rozhraním nájdu uplatnenie napríklad v databázových a vysokotransakčních aplikáciách, u vysoko dostupných dát, ale aj pri archiváciu dát či ich zálohovanie.
Parametre a špecifikácie:
Rozhranie:
PCIe
Porty:
Interné:SAS konektor (SFF-8087)
Prenosová rýchlosť:
Až 3 GB/s
Maximálny počet zariadení:
128
Ďalšie vlastnosti:
Podpora Serial Attached SCSI a Serial ATA diskov
Podporuje bootovanie a inicializaci na pozadí
RAID 0, 1, 1E, 5, 5EE, 6, 10, JBOD (Raid 50, 60 s rozširujúce jednotkou)
Podpora 48-bit LBA
Nízky profil
Rozmery:
64 x 167 mm
Obsah balenia:
Adaptec RAID SAS-3405 Controller
CD s dokumentáciou a softvérom
Návod na rýchlu inštaláciu (Anglicky/Francúzky/Nemecky/Taliansky/Španielsky)
Rozdvojovací kábel z Mini SAS do SATA


Podporované operačné systémy:
MS Windows 2000/XP/Server 2003/Vista
Red Hat Enterprise Linux 3/4
SuSE Enterprise Linux Server 9/10
Novell NetWare 6.5
SCO/Caldera UnixWare 7.1.4/OpenServer 6.0
Sun Solaris 10
FreeBSD 5.3/5.4/6.0/6.1
VMware ESX Server 3.0
Kód:  FZ085
Produktové číslo:  2251800-R

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06