Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ADAM AUDIO A8H Speaker B

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 459 €

ADAM AUDIO A8H Speaker B


Špičkový monitoring

Trojpásmový reproduktor ADAM Audio A8H Speaker B je pomyselným vrcholom radu A. Tento reproduktor je vybavený celým radom pokročilých technológií a produkuje mimoriadne presný zvuk požadovaný pre prostredie s kritickým počúvaním. Model A8H Speaker B je vybavený 8“ basovým wooferom vyrobeným z MLM vlákien (Multi-Layer Mineral), inovatívnym stredotónovým reproduktorom a presným ručne vyrábaným X-ART tweeterom. Táto unikátna kombinácia sa pýši extrémne širokou frekvenčnou charakteristikou a rovnako ako u všetkých reproduktorov radu A ani tu nechýbajú špeciálne funkcie založené na DSP kvôli nekomplikovanému vyladenie zvuku, či možnosť kompenzácie akustiky miestnosti cez softvér Sonarworks. Evolučný dizajn s väčším skosením ozvučnice účinne znižuje difrakciu zvukovej vlny. Silnejšie steny spevňujú a minimalizujú vnútorné vibrácie, zatiaľ čo zaoblené vyústenie bassreflexového portu optimalizuje prúdenie vzduchu a bráni nežiaducemu zvukovému zafarbeniu.

Unikátna technológia ADAM Audio

Výškový reproduktor disponuje technológiou zvukovodu HPS (High Frequency Propagation System) pre smerové vyžarovanie s rovnomernou konzistenciou, široké v horizontálnej osi, ale s úzkym a presne ohraničeným rozptylom vo zvislej osi – sú tak eliminované nežiaduce odrazy od vodorovných povrchov. Reproduktor ADAM Audio A8H Speaker B ponúka otočný dizajn zvukovodu HPS z polymérnej zmesi vystuženej sklenými vláknami, ktorý umožňuje otočenie výškových reproduktorov o 90°, čím maximálne využijete prednosti technológie HPS, či už vo zvislej alebo vodorovnej polohe. Ručne vyrábaný tweeter ADAM Audio X-ART sa vyznačuje veľmi presnou prechodovou odozvou pre najjemnejšie detaily a konzistentný zvuk. Basový reproduktor s 1,5“ kmitacou cievkou z unikátnej zmesi minerálnych vlákien v kombinácii s magnetickým systémom vytvára vysoký výstupný výkon s veľmi nízkym skreslením. Výsledkom je dokonale čistý zvuk s nízkym skreslením. Stredotónový reproduktor vychádza z priekopníckeho DCH reproduktora ADAM Audio poskytuje čistý zvuk v kritickom frekvenčnom pásme, kde je ľudské ucho na farbu zvuku obzvlášť citlivé.

Reproduktor ADAM Audio A8H Speaker B ponúka výnimočný výkon

Basový reproduktor je napájaný výkonným a mimoriadne účinným zosilňovačom triedy D, ktorý umožňuje produkciu lineárneho výkonu s minimálnym skreslením. Vďaka nízkemu tepelnému vyžarovaniu bolo možné osadiť reproduktor ADAM Audio A8H Speaker B menším chladičom. Výškové a stredové reproduktory sú potom napájané zosilňovačmi triedy AB s príjemnou a prirodzenou reprodukciou vysokých frekvencií. Digitálny processing poskytuje presnejšie vyladenie a lepšiu predvídateľnosť v porovnaní s klasickými analógovými reproboxmi. Firmware je možné jednoducho aktualizovať pomocou ethernetového rozhrania – získate tak najnovšie funkcie ADAM Audio, vrátane filtrov, či funkcie Voicing.

Perfektné prispôsobenie sa okolitým podmienkam a funkcia Voicing

Na zadnom paneli reproduktora ADAM Audio A8H Speaker B nájdete ovládač štvorpásmového ekvalizéra na prispôsobenie miestnosti na počúvanie – Bass, Desk, Presence a Treble. Každé pásmo môžete nastaviť v preddefinovaných krokoch a k dispozícii je viac ako 100 možností, vďaka ktorým ľahko kompenzujete akustické problémy z konkrétneho umiestnenia reproduktora. Voicing je preddefinovaný zvukový profil a na zadnom paneli je možné nastaviť dva režimy:

UNR (Uniform Natural Response) – dynamický a prirodzene znejúci prejav vhodný na produkciu, komponovanie hudby, či tvorbu piesní, je vhodný aj na počúvanie vašich nahrávok
Pure – s presnou a neutrálnou odozvou, vďaka rovnej frekvenčnej charakteristike je vhodný na miešanie a mastering
V rámci rozšírenej funkcionality cez ethernetové pripojenie je tu ešte režim Ext – súčasťou softvéru je šesťpásmový ekvalizér, prostredníctvom ktorého vykonáte vlastné nastavenie odozvy reproduktora.



Upravujte nastavenia reproduktora ADAM Audio A8H Speaker B z ľubovoľného miesta počúvania

Software B Control slúži aj na diaľkové ovládanie v reálnom čase a je možné ho stiahnuť zadarmo pre Windows, či MacOS na webe výrobcu po predchádzajúcej registrácii zakúpeného reproduktora ADAM Audio A8H Speaker B. Program umožňuje integráciu viacerých reproduktorov a ich vzdialené ovládanie, čo oceníte najmä vo viacúčelových miestnostiach. Prostredníctvom softvéru Control A môžete priamo do signálovej cesty zaradiť pokročilé filtre a vyladiť tak nedokonalú akustiku miestnosti. Táto zabudovaná platforma podporuje filtre tretej strany spoločnosti Sonarworks, ktorá je svetovým lídrom v danej oblasti. Pomocou softvéru Sonarworks a meracieho mikrofónu je možné reproboxy skalibrovať na zabezpečenie optimálneho počúvania vo vašej miestnosti.

Kľúčové vlastnosti reproduktora ADAM Audio A8H Speaker B

  • Otočný zvukovod HPS je vyrobený z polymérnej zmesi vystuženej sklenými vláknami pre čistý zvuk bez nežiaducich rezonancií
  • Produkuje ultra presný a analytický zvuk požadovaný pre prostredie s kritickým počúvaním
  • Kombinácia zosilňovačov triedy D a AB umožňuje pôsobivý akustický tlak v celom frekvenčnom rozsahu a vyšší zvukový výkon
  • Presety na prispôsobenie priestoru na počúvanie na zadnej ovládacej doske
  • Reproduktor ADAM Audio A8H Speaker B má dva preddefinované režimy – Pure a Unr
  • Ponúka niekoľko riešení korekcie zlej akustiky priestoru na počúvanie
  • Softvér A Control umožňuje diaľkové ovládanie reproduktora v reálnom čase
  • Funkcie založené na DSP umožňujú ľahké vyladenie zvuku
  • Aktualizácie firmwaru prostredníctvom ethernetu zabezpečujú priebežnú integráciu najnovších funkcií digitálneho processingu
  • Rôzne možnosti vstupu, montáže a nastavenia
  • Štyri otvory na skrutky so závitom M8 (hĺbka 10 mm)
  • Reproduktory ideálne do sterea

Predĺžená záruka 5 rokov

Výrobky ADAM Audio spĺňajú tie najvyššie štandardy a sú navrhnuté s ohľadom na maximálnu spoľahlivosť a odolnosť, čo so sebou prináša veľkú zodpovednosť. Preto si môžete štandardnú dvojročnú záruku poskytovanú k reproduktoru ADAM Audio A8H Speaker B predĺžiť o tri roky na celkových päť rokov. Na oficiálnych webových stránkach ADAM Audio stačí navštíviť sekciu MyADAM a záruku si v priebehu niekoľkých sekúnd jednoducho predĺžiť.

Doplňujúce informácie:
Stredový reproduktor: 3,5“ MLM driver s 1,3“ kmitacou cievkou
Basový reproduktor: 8“ MLM woofer s 1,5“ kmitacou cievkou
AD prevodník: 24 bit
Interný vzorkovací kmitočet: 96 kHz
Výkon zosilňovača (RMS): 250 W woofer + 70 W midrange + 20 W tweeter
Deliace kmitočty: 400 Hz & 3 kHz
Príkon: maximálne 500 W
Analógový vstup (symetrický): 1× konektor XLR
Analógový vstup (nesymetrický): 1× konektor Cinch
Hmotnosť: 13,5 kg
Rozmery: 274 × 382 × 329 mm
Napájacie napätie: 100 – 240 V AC, 50/60 Hz

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia RCA – Cinch, XLR
Výstupy RCA – Cinch

Charakteristika

Frekvencia do 400 Hz
Počet pásem 3-pásmové

Rozmery soundbaru

Šírka 38,2 cm
Hĺbka 32,9 cm
Výška 27,4 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 13,6 kg

Určenie

Určenie Do štúdia

Farba

Farba Čierna
Kód:  AUDI02i2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HN241866
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02