Obnoviť stránku

ADAM AUDIO A7X

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADAM AUDIO A7X

Vyladený zvuk v každom detaile

Aktívny near-field monitor ADAM Audio A7X nadväzuje na úspešný a cenami ovenčený model A7, ktorý sa stal medzi amatérskymi a profesionálnymi zvukármi skutočnou legendou. Model A7X prichádza s celým radom inovatívnych technológií, vďaka ktorým sa etabloval ako vlajková loď v kategórii 7-palcových štúdiových monitorov. Ide o jeden z najvyváženejších a najvšestrannejších štúdiových reproboxov na trhu, ktorý odhalí každú nedokonalosť vášho mixu, súčasne prináša aj vysokú kvalitu počúvania vašich obľúbených skladieb.


Vlastnosti štúdiového monitora ADAM Audio A7X

  • Aktívny štúdiový near-field monitor
  • Dokonale čistý a verný zvuk
  • Celkový výkon 150 W
  • 7" basový reproduktor
  • 2" unikátny výškový reproduktor X-ART, (Accelerated Ribbon Tweeter)
  • Frekvenčný rozsah: 42 Hz – 50 kHz
  • Bi-amp zosilňovač
  • Max. SPL (peak) na 1 m (v páre): 114 dB
  • Vstupy: 1× XLR, 1× RCA
  • Hmotnosť: 9,2 kg

Precízna zvuková reprodukcia

Profesionálny štúdiový monitor ADAM Audio A7X je osadený 50 W výškovým reproduktorom s technológiou X-ART a inovovaným 7" 100 W stredobasom s extrémne tuhou a pritom veľmi ľahkou membránou. V spodnej časti sa nachádzajú dva basreflexové otvory, ktoré zaistia presnú reprodukciu hlbokých tónov už od frekvencie 42 Hz.


Technológia X-ART

Prepracovaný menič X-ART nadväzuje na staršiu technológiu ART, ktorá bola veľmi úspešná medzi zvukovými profesionálmi. Inovovaná verzia prináša vyššiu účinnosť, silnejší akustický tlak a širší frekvenčný rozsah až do 50 kHz. Výškové meniče s technológiou X-ART dosahujú oveľa detailnejšiu reprodukciu s vysokým rozlíšením na poli vysokých frekvencií.


Woofer s inovovanou membránou

Membrána basových reproduktorov je vyrobená z kombinácie uhlíkových a sklených vlákien doplnených o uplatňovanú akrylátovú penu Rohacell. Vďaka tomu je výsledok oveľa pevnejší a ľahší ako pri papierových, polypropylénových alebo hliníkových riešeniach. Vďaka vysokej tuhosti nevznikajú nežiaduce rezonancie membrány, ktoré spoločne s ďalšími prvkami definujú verný a dynamický zvukový výstup.


Zabudovaný Bi-amp zosilňovač

Aktívny Bi-amp dizajn využíva pre každý reproduktor ADAM Audio A7X na mieru prispôsobený zosilňovač, aby boli maximálne využité jeho prednosti a jednotlivé časti boli vo vzájomnej zhode. Výškový reproduktor je napájaný zosilňovačom s „rýchlym“ prebehom (maximálna rýchlosť zmeny výstupného napätia za jednotku času - Volt za mikrosekundu), zatiaľ čo signál pre basový woofer dodáva zosilňovač schopný pracovať s veľkými dynamickými špičkami.


Dokonalý zvuk bez skreslenia

Výhodou štúdiového monitora ADAM Audio A7X je elektronický crossover s vysokou strmosťou pre obe pásma, ktorý zaisťuje veľmi nízku úroveň nežiaduceho intermodulačného skreslenia v okolí deliaceho kmitočtu. Výsledkom je jemnejší, čistejší a detailnejší zvukový výstup v kritickom strednom pásme.


PWM technológia

Na zosilnenie signálu je využitá technológia PWM (Pulse Width Modulation), ktorá prevádza vstupný signál na sériu pravouhlých kriviek rovnakej výšky, ktorých šírka sa mení v čase. Tento priebeh možno oveľa jednoduchšie zosilniť využitím nemodulovaných tranzistorov s funkciou prepínača, ktoré iba zapínajú a vypínajú napájacie napätie. Výhodou tohto riešenia je extrémne vysoká účinnosť (> 90 %) a oveľa nižšia prevádzková teplota.


Ovládacie prvky pre korekciu zvukového výstupu

Zadný panel štúdiového monitora ADAM Audio A7X je opatrený vstupnými konektormi pre symetrické (XLR) aj nesymetrické (RCA) pripojenie, a nechýbajú ani regulátory úrovne výškového reproduktora a filtrov Low a High Shelf. Na prednej strane sa okrem sieťového vypínača nachádza aj regulátor hlasitosti. Prednes štúdiového monitora ADAM Audio A7X tak možno čiastočne upraviť na základe vlastných preferencií.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia RCA – Cinch, XLR
Výstupy RCA – Cinch, XLR

Charakteristika

Frekvencia do 50 000 Hz
Impedancia 30 Ohm
Počet pásem 2-pásmové

Rozmery soundbaru

Šírka 28 cm
Hĺbka 20,1 cm
Výška 33,7 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 9,2 kg

Určenie

Určenie K počítaču, Do štúdia
Kód:  AUDI02f
Produktové číslo:  A7X

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17