Obnoviť stránku

Acra CAA06

4,5 17 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Acra CAA06

BOSU BALL pozná takmer každá žena alebo dievča, ktorá sa zaujíma o fitness. Avšak táto pomôcka nie je určená len pre ženy, ale tento skvelý doplnok využijú aj aktívny muži. BOSU BALL využijete predovšetkým pre aeróbne a balančné cvičenia, navyše prispieva k rozvoju koordinácie pohybu a posilneniu stabilizačných svalových partií, uložených v hlbších vrstvách, ktoré sa inak veľmi ťažko precvičujú. Cvičenie na tejto "lopte" má pozitívny vplyv na odstraňovanie bolesti chrbta a kĺbov, okrem toho si spevníte celé telo. Pomáha tiež aktívne odbúrať stres, svalové napätie a nerovnováhu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z vysoko pevných materiálov
  • Jednokomorová vzduchová podložka
  • Základňa podložky z tvrdeného PVC
  • Hustiaci ventil pre dofukovanie
  • Protišmyková úprava základne
  • Prídavné síliče pre maximálnu variabilitu cvikov

Podložku možno tiež použiť na cvičenie v ľahu a k preťahovaniu jednotlivých svalových oblastí. Pomocou pružných expanderov precvičíte svaly horných aj dolných končatín. Podložku možno otočiť nafukovacou časťou smerom k zemi a vykonávať balančné cvičenia aj na pevnej časti. Upustením tlaku možno upravovať obtiažnosť cvičenia. Maximálna nosnosť BOSU BALL je 150 kg.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Maximálna nosnosť

Maximálna nosnosť 150 kg

Balenie

Obsah balenia Expandéry

Priemer

Priemer 58 cm

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  SPT10159
Produktové číslo:  05-CAA06
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18