Obnoviť stránku

Acer X152H

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer X152H

Kvalitné projekcie iv 3D

Dataprojektor ACER je zariadením, ktoré ideálne využije každá firma, škola alebo aj domácnosť. Spoľahlivo poslúži pri zobrazení akejkoľvek prezentácie alebo videa. Vďaka podpore zobrazenie v 3D navyše môžete svoje prezentácie alebo výuku posunúť ešte ďalej. Publikum si nasadí okuliare a nechá sa uniesť dych vyrážajúcimi zábery s novým rozmerom. Ideálne však projektor poslúži ako základný kameň ozajstného domáceho kina. Kvalitný obraz vo FullHD rozlíšení, jas 3000 ANSI lumenov a skvelá životnosť lampy sú predpoklady pre skvelé zážitky!

Pokročilé technológie

Zariadenie zvláda premietanie obrazu až vo FullHD rozlíšení. Premietaný obsah preto bude vždy ostrý, so skvelými detailmi a vysokým kontrastom. Pokročilé technológie premietanie obrazu integrované v tomto zariadení umožňujú premietanie obrazu s uhlopriečkou od 0,6 m do 7,6 m. Vďaka projekčnej vzdialenosti, ktorá sa môže pohybovať od 1 m do 10 m, je možné využiť zariadenie ako v menších miestnostiach, tak vo veľkých posluchárňach a sálach. Projektor môžete pripojiť k PC, notebooku alebo externému prehrávaču pomocou univerzálneho HDMI portu. Vstavaný reproduktor skvele poslúži pri prehrávaní krátkych videí v rámci prezentácie.

Úsporný a efektívny

Dôležitým parametrom je aj spoľahlivosť zariadení a životnosť lampy. Životnosť lampy sa odvíja od režimu, v ktorom zariadenie používate. Aj pri najnáročnejším spôsobe použitia je životnosť lampy výborných 4500 hodín. Použitím ExtremeECO režime je možné výrazne predĺžiť životnosť lampy, a to až na 10000 hodín. Zariadenie v tomto režime pracuje s nižším jasom, ale aj tak je premietaný obraz ostrý, s perfektnými detailmi a vynikajúcou čitateľnosťou.

kľúčové vlastnosti

  • Pekný dizajn bielej farby
  • Vysoký výkon lampy
  • Úsporný ECO režim
  • reproduktor
  • Projekcia v 3D
  • FullHD rozlíšenie

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1200 px
Kontrast 10 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 63,5 cm (25 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 762 cm (300 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Životnosť 4 411,77 h (183,82 d)
Životnosť lampy v ECO 9 803,92 h (408,5 d)
Výkon lampy 200 W
Hlučnosť 30 dB
Maximálna spotreba 240 W

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl

Rozmery

Šírka 28,9 cm
Výška 11,8 cm
Hĺbka 20,9 cm
Hmotnosť 2,3 kg
Kód:  WX351h5
Produktové číslo:  MR.JLE11.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09