Obnoviť stránku

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + pohybové ovládače

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500 + pohybové ovládače


Acer OJO 500

OJO 500

Ako držiteľ dvoch prvenstiev a dvoch Acer patentov je Windows Mixed Reality headset Acer OJO 500 najinovatívnejším zariadením vo svojej triede. Vďaka jeho jedinečnej ľahko odnímateľnej a vymeniteľnej konštrukcii umožňuje ľahšie nahradenie konkrétnych komponentov a ide o prvý headset svojho druhu, ktorý ponúka integrovaný zvukovod a aplikáciu na meranie vzdialenosti očných zreníc.

  • Odnímateľná a vymeniteľná konštrukcia
  • Voliteľná vzdialenosť očných zreníc
  • Patentovaná aplikácia pre meranie vzdialenosti očných zreníc
  • Ergonomický dizajn čalúnenia

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smartfóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer tiež vyvíja cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, kedy Acer oslavuje štyridsiate výročie svojho založenia, sa radí medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.


Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Odnímateľná a vymeniteľná konštrukcia

Odnímateľné objektívy uľahčujú manipuláciu a skladovanie. Vďaka možnosti voľby medzi tvrdými a umývateľnými1 mäkkými popruhmi, ktoré možno vybrať, si môžu byť používatelia istí, že používajú čistú náhlavnú súpravu. Ak je vybratá jednotka so šošovkami, zmenší sa veľkosť headsetu a uľahčuje sa jeho údržba.

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Ľahká voľba vzdialenosti očných zreníc

Presným nastavením priestoru medzi šošovkami podľa vzdialenosti medzi očami si môžu používatelia vychutnať oveľa komfortnejšie zážitky. Nastavenie polohy medzi očnými zornicami do optimálnej vzdialenosti zaisťuje, že uvidíte obraz oveľa jasnejšie. Medzera medzi zornicami je tiež nazývaná interpupilárna vzdialenosť (IPD) a šošovky možno prispôsobiť pomocou kolieska na headsetu tak, aby jej zodpovedali.

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Pohodlnejší hlavový popruh

Komfortný hlavový popruh pomáha nastaviť šošovky do správnej polohy. Použitím mimoriadne veľkého čalúnenia náhlavná súprava oveľa lepšie sedí na hlave, takže je menej pravdepodobné, že pri vyklopení nahor sada spadne z hlavy.


Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Integrované audio

Prvenstvom u VR headsetov a Windows Mixed Reality headsetov sa môže pochváliť patentovaný integrovaný audio systém smerujúci zvuk k ušiam nositeľa. Vďaka tomu, že zanechajú uši otvorené vonkajším zvukom, si môžu používatelia udržať povedomie o svojom okolí a stále si vychutnávať podmanivé zážitky. To ocenia predovšetkým vo verejných priestranstvách, kde nemusia chcieť byť úplne odrezaní od svojho okolia.

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Voliteľný predný kryt

Firmy môžu nechať personalizovať svoje headsety Acer OJO 500 napríklad vytlačením2 svojho loga a farieb na čelný kryt headsetu. 

1 popruh má omezený počet vypraní

2 Musí splňovat minimálne množstvo objednaných kusov.

3 Vyžaduje kompatibilný počítač.

Acer Windows Mixed Reality Headset OJO 500


Výhody Windows Mixed Reality

Windows Mixed Reality je ideálny spôsob, ako si vychutnať virtuálnu realitu, pretože ponúka množstvo výhod, ktoré virtuálne zážitky spríjemňujú. Systém Inside-Out Tracking sleduje svet okolo headsetu; rýchle nastavenie už za 10 minút znamená, že budete pripravení k akcii mimoriadne rýchlo; vďaka šiestim stupňom slobody sa teraz môžete pohybovať dopredu/dozadu, hore/dole, doľava/doprava, vybočovať, zatáčať a natáčať do strán; a vďaka viac ako 2 500 hrám a zážitkom3 dostupným v obchodoch Steam® VR a Microsoft Store si nikdy nebudete sťažovať, že nemáte čo robiť.

Kód:  ACRVR2b
Produktové číslo:  VP.R0AEE.002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06