Obnoviť stránku

Acer Veriton M2640G

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Veriton M2640G

Počítač Acer Veriton bude skvele vynikať pri pracovnom stole, v kancelárii alebo ako domáci stroj pre prácu i zábavu. Disponuje výkonom, ktorý sa nezľakne všetkých klasických pracovných aplikácií, avšak zvládne aj menej náročné hry a multimédiá sú pre neho vyložene hračkou. Je vybavený užívateľsky prívetivou verziou systému Windows 10 Pro. V balení navyše dostanete USB klávesnicu s myšou, aby vám nič nebránilo začať okamžite používať počítač.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný a cenovo dostupný počítač
  • Špičkový štvorjadrový procesor Intel Core
  • Rýchla operačná pamäť DDR4
  • Priestranný pevný disk
  • DVD mechanika a čítačka pamäťových kariet
  • Súčasťou balenia USB klávesnica a myš

Dostatok výkonu pre prácu i zábavu

Srdcom počítača je výkonný procesor Intel Core i5 7400 stavaný na modernej architektúre Kaby Lake, ktorého frekvencia dosahuje, v režime TurboBoost, až 3,5 GHz, čo už je poriadna nálož. K dispozícii má 4 GB rýchlej pamäte DDR4 a integrovanú grafickú kartu Intel HD Graphics 630. Výraznou výhodou zostavy je priestranný pevný disk s kapacitou 1 TB.

S pracovným nasadením vám pomôže čítačka pamäťových kariet alebo celá rada konektorov. Pre pripojenie všetkého, čo je pre prácu i zábavu potrebné, je k dispozícii hneď 8 USB portov. Prítomné sú ako staršie verzie 2.0, tak aj novšie 3.0, ktoré sú až 10× rýchlejšie. Nechýbajú grafické výstupy v podaní VGA alebo DVI a dostatočné množstvo PCI slotov vo vnútri skrine pre rozširujúce karty.

Kód:  TC32g9t5
Produktové číslo:  DT.VPREC.003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08