Obnoviť stránku

Acer V7500

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer V7500

Postavte si vlastní domácí kino

Postavte si vlastné domáce kino

Projektor Acer V7500 prináša prostredie toho nejexkluzivnějšího kinosály do vašej obývačky, a to v kvalite Full HD. Realistické farby s gamutom sRGB, technológia Acer LumiSense + a mimoriadny zvuk - to všetko dohromady zaisťuje nezabudnuteľný efekt. Rozviňte červený koberec a vychutnajte si luxusné zážitok.

Postavte si vlastní domácí kino

Expresivní projekce

expresívne projekcie

Vychutnajte si ostrý obraz vo Full HD rozlíšení z vášho obľúbeného DVD alebo Blu-ray disku na veľkej obrazovke. Mimoriadne detailný 1080p obraz (1920 × 1080 px) ponúkne širokouhlý pomer strán 16: 9.

Technologie ColorPurity

technológia ColorPurity

Technológia ColorPurity kombinuje optimalizované farebné koliesko RGBRGB, techniku ??riadenia lampy pomocou rôznych tvarov vĺn a unikátny softvér, vďaka čomu produkuje široký gamut s pokrytím 72% farebného priestoru NTSC. S takou ohromujúci škálou farieb možno dosiahnuť ich najrýdzejší úrovne. Libujte si v sýto zelené, čisto červené, úžasne modré a vo všetkých farbách medzi tým v takej podobe, ako ich príroda zamýšľala.

Flexibilní instalace

flexibilná inštalácia

Nainštalujte projektor jednoducho tam, kde sa vám to vo vašom okolí hodí. Objektív uprostred a vynikajúce 1,36násobný zoom umožňuje flexibilné a pohodlnú inštaláciu. Čtyřrohová a HV korekcia lichobežníkového skreslenia kompenzuje skreslenia až do 30 °. Budete tak mať vždy ten najlepší pravouhlý obraz, aj keď nebude projektor umiestnený uprostred.


Dokonalá atmosféra

dokonalá atmosféra

Technológia Acer LumiSense + vám prináša krištáľovo čistý obraz pri akomkoľvek osvetlení. Vstavaný svetelný senzor detekuje úroveň okolitého osvetlenia a výpočtovej engine potom dynamicky optimalizuje jas, aby projektor poskytol úplne ohromujúca kvalitu obrazu.

Přidaná dimenze

pridaná dimenzia

Projektor Acer V7500 činí nemožné možným. Sledujte doma 3D filmy vďaka podpore HDMI 3D. Vezmite si nejaké okuliare a vychutnajte si s celou rodinou 3D filmy priamo vo svojej útulnej pohovke.

Syté barvy

sýte farby

Použitie režimu sRGB zaručuje konzistenciu farieb a vylučuje akúkoľvek odchýlku pri reprodukcii farieb. Všetky vaše fotografie, videá, filmy, skrátka akýkoľvek premietaný obsah bude verný svojej originálnej podobe.


Mohutný zvuk

mohutný zvuk

Zabudovaný 10W reproduktor prináša bohatší zvuk v tej najvyššej kvalite ako v kine. Jednoducho sa oprite a ponoríte do brilantného zvuku vášho domáceho kina a veľkého sveta zábavy.

Technologie DynamicBlack

technológia DynamicBlack

Technológia DynamicBlack pomocou analýzy obrazu snímku po snímke zlepšuje jeho kontrast a potom dynamicky upravuje výkon lampy pre optimálne úrovne čiernej farby. Vďaka tejto funkcii sa môžete nechať obklopiť všetkými nádhernými detailmi dych vyrážajúcich scén, a to aj tých veľmi tmavých.

Ekologické funkce

ekologické funkcie

Vďaka popredné svetové technológii ExtremeECO môže byť spotreba energie projektora znížená až o 70%. Navyše je možné predĺžiť životnosť lampy až na 7 000 hodín, čo výrazne šetrí náklady na jej výmenu a pomáha životnému prostrediu.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1200 px
Kontrast 20 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 177,8 cm (70 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 304,8 cm (120 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Životnosť 2 941,18 h (122,55 d)
Životnosť lampy v ECO 5 882,35 h (245,1 d)

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl

Rozmery

Šírka 27,8 cm
Výška 10,03 cm
Hĺbka 22,02 cm
Hmotnosť 3 kg
Kód:  WX367d4
Produktové číslo:  MR.JM411.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06