Obnoviť stránku

Acer TravelMate P449

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer TravelMate P449

Acer TravelMate P449 je praktický a veľmi šikovný počítač. 14 "diagonálna obrazovka je pekný kompromis medzi veľkou pracovnou plochou a menším rozmerom. V jeho črevách nájdete starostlivo koordinované komponenty, ktoré spolu poskytujú symfóniu spoľahlivého výkonu. Ich výber bol podmienený túžbou po rýchlosti a pohodlnej práci. To je rýchlosť, ďalšia silná stránka tejto zostavy počítačov. Je to pestrá sada s veľkým dôrazom na bezpečnosť dát, pohodlie užívateľov a praktickosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný a spoľahlivý dizajn
  • Rýchly SSD disk pre rýchlu prevádzku
  • Špičkový displej s najlepšími parametrami
  • Rýchlejšia pamäť typu pamäte
  • Efektívna a efektívna podsvietená klávesnica
  • Jednoduché zabezpečenie odtlačkov prstov
  • Profesionálna verzia operačného systému

Veľká rýchlosť a výkon

Procesor Intel vám poskytne rýchly prehľad o všetkom. Veľmi kombinuje úsporný výkon a oceňuje to pri sledovaní životnosti batérie. Bude to trvať až 8 GB pamäte a je nainštalovaný rýchly DDR4. Tretia strana je grafická karta. Táto séria notebookov je integrovaný čip Intel Graphics. Údaje budú ako v prípade bavlny na rýchlej jednotke SSD . Dostanete rýchlosť až 256 GB a budete mať skutočne rýchlejšiu reakciu v oboch programoch a systémoch.

Pre každú príležitosť

Robustný notebook je pripravený na všetko. S praktickou čítačkou odtlačkov prstov môžete jednoducho a rýchlo zabezpečiť všetky vaše dáta. Úchvatná klávesnica zabezpečuje, že vaša pracovná výkonnosť neklesne ani večer. Veľkou výhodou sú rýchle USB porty, najmä najrýchlejší port 3.1. Prináša úplne novú úroveň prenosu údajov z pevných diskov. Samostatná kapitola je špičkový displej IPS pre dokonalú kvalitu obrazu. Rozlíšenie potom zostáva pravdivé na najvyššiu kvalitu a môže sa pochváliť Full HD.  

Kód:  NC329dNAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06