Obnoviť stránku

Acer TravelMate P278

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer TravelMate P278

Notebook Acer radu TravelMate P2 je schopný nástroj na rozličné pracovné potreby, multimediálnu zábavu i hranie hier. Veľký 17,3-palcový displej a úsporné procesory Intel vám umožnia byť maximálne produktívni. Vďaka optickej mechanike s technológiou M-Disc už nikdy neprídete o svoje dáta. To všetko v štýlovom kryte s textúrou textilného povrchu. Notebook je dodávaný s predinštalovaným operačným systémom Windows 10 Pro.

Kľúčové vlastnosti

  • Pokročilé procesory Intel
  • Veľký displej s povrchom ComfyView vás ušetrí odleskov
  • Technológia M-Disc uchová dáta na stovky rokov
  • Výborná konektivita – štyri USB konektory, z ktorých dva sú USB 3.0
  • Príťažlivý a veľmi pútavý dizajn
  • Možnosť okamžitého používania vďaka predinštalovanému operačnému systému

Výkon na prácu i zábavu

Veľká 17,3" obrazovka poskytne patričný komfort pri práci a ideálna je aj na sledovanie filmov. O výkon pri práci i hraní hier sa starajú procesory Intel. Špecialitou je optická mechanika s podporou technológie M-Disc na trvalé uchovanie dát až na stovky rokov. Takto zapísané dáta máte uchované navždy. Nový štandard úschovy dát totiž vypáli vašu informáciu do patentovanej vrstvy podobnej kameňu s preukázanou odolnosťou voči vysokým teplotám alebo vlhkosti.

Praktickosť v štýlovom kabáte

Rýchlejšie budete pracovať vďaka klávesnici s numerickým blokom a veľkému presnému touchpadu navrhnutému na plynulé gestá. Vysokú pracovnú efektivitu zaisťuje rýchla WiFi ac a na spárovanie s externými bezdrôtovými zariadeniami je možné aktivovať pripojenie Bluetooth. Rad P2 prináša na kryte notebookov krásny vzor ľanového textilu. To prepožičiava notebooku úchvatný profesionálny vzhľad a funkčnosť tak dopĺňa originalita. Tento povrch má zároveň výhodu v pevnejšom úchope notebooku a jeho väčšej odolnosti voči poškriabaniu.

Kód:  NC327n5NAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18