Obnoviť stránku

Acer TravelMate P259

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer TravelMate P259

Acer TravelMate P259 je stvorený pre komfortnú prácu v kancelárii i na cestách. Full HD 15,6" displej s technológiou ComfyView ponúka ideálny pomer medzi pohodlnou veľkosťou pracovnej plochy a ľahkou prenosnosťou. Pre efektnú prácu je notebook vybavený moderným systémom Windows 10. Výkonné komponenty sú volené tak, aby si hravo poradili so všetkými bežnými pracovnými aplikáciami a boli vám plne k dispozícii v pracovnom nasadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Priestranný Full HD displej
  • Výkonné a úsporné procesory Intel radu Skylake
  • Rýchla WiFi v štandarde 802.11 ac
  • Veľký HDD alebo rýchle SSD typu M.2
  • Moderný konektor USB 3.1 typu C

Elegancia a ergonómia

Jednoduchý a účelný dizajn notebooku sa nesie v duchu čistých línií a zľahka zaoblených tvarov. Povrch počítača je doplnený jemnou štruktúrou. Po ergonomickej stránke dizajnu ponúka TravelMate priestranný touchpad a pohodlnú klávesnicu s numerickou časťou. K vášmu pohodliu potom dozaista prispeje aj vyššia výdrž na batériu.

Spoľahlivý výkon

O výpočtovú silu notebooku sa starajú pokročilé procesory Intel s architektúrou Skylake, ktoré sú výkonné, ale zároveň dostatočne úsporné tak, aby predĺžili prevádzkovú dobu na batériu. Navyše sú vybavené integrovanou grafikou Intel HD Graphics, ktorá si poradí s prehrávaním HD videa, surfovaním na internete, ale aj menej náročnými hrami. V modernej výbave nechýba rýchly konektor USB typu C, optická mechanika s technológiou M-DISK či multiformátová čítačka pamäťových kariet.

Kód:  NC325e7gNAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18