Obnoviť stránku

Acer TravelMate B117

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer TravelMate B117

Malý 11,6" notebook TravelMate B117 od spoločnosti Acer sa vyznačuje veľmi dobrým pomerom cena a výkon. Skvele sa hodí pre bežných používateľov, ktorým spoľahlivo poslúži pri bežných činnostiach v domácnosti či kancelárii, teda vybavovanie e-mailov, surfovanie na internete alebo konzumáciu multimediálnej zábavy . Jeho rozmery a veľmi príjemná hmotnosť len 1,4 kg ho predurčujú k pohodlnému prenášaniu. Nijako vás teda nezaťaží a bude všade s vami.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahký notebook na jednoduché prenášanie
  • Absolútne tichý chod – procesor s pasívnym chladením
  • Veľký disk pre vaše dáta
  • Moderný systém Windows 10
  • Antireflexný displej zvyšujúci komfort

Tichý výkon

O dostatočný výkon sa starajú úsporné procesory Intel vybavené grafikou Intel HD Graphics. Tie sa spolu so 4 GB pamäťou RAM starajú o svižný chod systému. Vďaka platforme Braswell nie sú v notebooku žiadne ventilátory, jeho chod tak bude úplne tichý. Tešiť vás môže ďalšia vlastnosť tohto notebooku – jeho nízka spotreba. Tá je totiž iba 6 W. Pre používateľov je pripravený operačný systém Windows 10, ktorý prináša prepracované prostredie s množstvom inteligentných funkcií.

Bohatá konektivita

Na 500 GB pevný disk si potom uložíte všetko potrebné – hudbu, filmy aj všetky svoje dokumenty. Nad displejom nájdete webkameru, ktorá vás vizuálne spojí s vašimi blízkymi či kolegami. K tomu dobre poslúži bezdrôtové pripojenie k internetu WiFi. Na dobrej úrovni je tiež konektorová vybavenosť, zahŕňajúca výstup HDMI, jeden port USB 2.0 a jeden USB 3.0 s rýchlym prenášaním dát.

Kód:  NC311f8dNAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09