Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Acer Predator Utility Backpack, modré prvky

5 3 hodnotení

Acer Predator Utility Backpack, modré prvky

Máte radi svoje veci neustále pod kontrolou a v bezpečí? Ak je notebook vašou pravou rukou a potrebujete ho mať neustále pri sebe, určite je dobré zaobstarať si vhodnú batožinu, ktorá poskytne vášmu notebooku zároveň potrebnú ochranu. Štýlový Batoh Acer Predator Utility Backpack je určený pre notebooky do veľkosti 17". Zároveň v ňom môžete nosiť aj tablet, e-knihu, alebo ďalšie potrebné veci. Batoh Predator Utility Backpack v čiernom vyhotovení s modrými prvkami sa hodí k formálnemu aj neformálnemu oblečeniu, pôsobí decentným dojmom. Jeho konštrukcia je pevná a odolná voči nárazom a roztrhnutiu. Aj samotný interiér je veľmi kvalitne spracovaný a odolný proti trhaniu. Pohodlná chrbtová oblasť pri batohu Acer Predator Utility Backpack zabezpečí príjemný pocit pri jeho nosení.
 

Kľúčové vlastnosti batoha Acer Predator Utility Backpack

  • Praktický batoh na prenos notebookov do veľkosti 17"
  • Štýlový dizajn v čiernom vyhotovení s modrými prvkami
  • Priestor pre ďalšie potrebné veci
  • Praktické ucho na zavesenie
  • Pevná a odolná konštrukcia chráni notebook proti otrasom a poškrabaniu
  • Ľahké materiály na pohodlné nosenie

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Materiál

Materiál Polyester

Hmotnosť

Hmotnosť 1,6 kg

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Kód:  NC435g1
Produktové číslo:  NP.BAG1A.288
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12