Obnoviť stránku

Acer Predator Gaming Headset by SteelSeries

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Predator Gaming Headset by SteelSeries

Známa spoločnosť Acer sa rozhodla osloviť tých najnáročnejších hráčov úplne novou modelovou radou Predator. K špičkovému počítaču alebo notebooku však potrebujete aj vyladené príslušenstvá. Okrem myši však správny hráč potrebuje aj maximálne pohodlné slúchadlá.

Kľúčové vlastnosti

  • Nechajte sa rozmaznávať prémiovými slúchadlami
  • Na výrobe sa podieľali špecialisti zo spoločnosti SteelSeries
  • Ideálne pre vzdorovitých hráčov
  • Dostatočne dlhý kábel
  • Odnímateľný mikrofón

Komfortné aj počas dlhej hernej noci

Acer Predator Gaming Headset sú opatrené enormne veľkými meničmi s rozmerom 50 mm, ktoré dokážu reprodukovať správnu atmosféru aj vzdialenejšie zvuky s výbornou lokalizáciou. Hrajte celé hodiny a nenechajte sa rušiť. Ponorte sa do hernej akcie s touto špičkovou audio zostavou.
Polstrovanie pamäťovou penou prináša svojmu používateľovi nadmieru pohodlia a izoluje ho od okolitého hluku. Prekrytie kvalitnou koženkou a mäkká, polstrovaná čelenka dajú zabudnúť, že ich máte na ušiach. Slúchadlá dodávajú intenzívny audiozážitok s krištáľovo čistými tónmi a nevídane hlbokými basmi. Medzi príjemné záležitosti patrí odnímateľný mikrofón.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  NC472j2
Produktové číslo:  NP.HDS1A.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12