Obnoviť stránku

Acer PREDATOR Connect X5

4,0 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
403,90 €

Acer PREDATOR Connect X5

Acer Predator Connect X5
Rýchlosť je kľúč

Preneste si 5G pripojenie domov – tam, kde vždy malo byť – a prevezmite pomocou routera Acer Predator kontrolu nad sieťou. Presvedčte sa sami, čo dokáže priepustnosť 4,7 Gb/s¹. 

  • Optimalizácia pripojenia pomocou technológie Intel® Killer Prioritization Engine
  • Podpora duálneho pripojenia 5G a WAN
  • Wi-Fi 6 (AX), 2,4/5 GHz 4x4, možnosť 256 súbežných pripojení
  • Ochrana pomocou Trend Micro Home Network Security
Router Acer Predator Connect X5

Router kompatibilný s technológiou Killer DoubleShot

Udržte počas hrania hodnotu pingu a latencie na čo najnižšej úrovni vďaka kompatibilite Intel® Killer DoubleShot. Vďaka nej totiž môžete na routeri Acer Predator Connect X5 určiť prioritu pripojenia.

Router Acer Predator Connect X5

Acer Predator má vysoko výkonnú čipovú sadu

Vnútri routera Acer Predator X5 je zabudovaná 7 nm čipová sada s 5G prijímačom. Tá je poháňaná štvorjadrovým 2 GHz procesorom T750 od MediaTeku. Vďaka nemu má router Acer Predator X5 priepustnosť až 4,7 Gb/s¹.

Router Acer Predator Connect X5

Router poskytne duálne pripojenie (5G + WAN)

Užite si maximálnu všestrannosť vďaka duálnemu pripojeniu (5G + WAN). Toto riešenie slúži aj ako poistka, pretože pokiaľ dôjde k výpadku jedného pripojenia, môžete využiť variant druhý. Uprednostnite na routeri Acer Predator Connect X5 smerovanie pripojenia na požadované zariadenie.

Router Acer Predator Connect X5

Buďte chránení pred hrozbami z internetu

Zverte vašu bezpečnosť na internete integrovanému nástroju Trend Micro Home Security Engine, ktorý blokuje potenciálne sieťové útoky a drží od vás ďalej škodlivé weby pomocou ochrany IoT Security Protection. Pokiaľ budete chcieť, je možné na routeri Acer Predator Connect X5 nastaviť rodičovskú kontrolu.

Router Acer Predator Connect X5

S routerom Acer Predator X5 dosiahnete na vysoké rýchlosti

Prostredníctvom služby Gamers Private Network² (GPN) a WTFast je možné dosiahnuť ešte väčšie zníženie latencie a minimalizovať tak nepríjemné lagovanie. Znížením počtu ciest na internetovej diaľnici sa WTFast snaží pripraviť čistejšiu (a rýchlejšiu) cestu medzi serverom a klientom. 

Router Acer Predator Connect X5

Rýchle a intuitívne nastavenie routera

Všetci vieme, že nastavenie routera môže byť niekedy skutočný boj. Avšak v prípade Acer Predator Connect X5 vás nič zložité nečaká. Všetko totiž ľahko nastavíte prostredníctvom intuitívnej aplikácie alebo na webovom portáli.

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smart telefóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer tiež vyvíja cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, keď spoločnosť Acer oslavuje 40. výročie svojho vzniku, patrí medzi päť najväčších počítačových spoločností na svete. 

1. Rýchlosť a dostupnosť 5G sa líšia podľa lokality. Podrobnosti zistíte u svojho poskytovateľa telekomunikačných služieb. Skutočná rýchlosť 5G sa líši a závisí od sieťového plánu používateľa.
2. Časovo obmedzená ponuka WTFast na zariadení Predator Connect X5 5G CPE podporuje v danom okamihu jedno vybrané zariadenie vo vašej sieti. Limity prevádzky sa budú líšiť. Pre prístup k ďalším výhodám musia používatelia upgradovať svoju tarifu WTFast. Skutočný výkon a rýchlosti sa budú líšiť v závislosti od počítača a poskytovateľa služieb. Všetky špecifikácie sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia. Produkty a plány sa môžu v jednotlivých krajinách líšiť. Ďalšie informácie získate u miestneho zástupcu spoločnosti Acer.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11ax
WiFi Typ WiFi 6
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Router, LTE router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 4 700 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Konektory

LAN 2 ×
WAN
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rozhranie

Pokročilé funkcie Herný režim

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 9 cm
Hmotnosť 802 g
Šírka 9 cm
Výška 18 cm

Obsah balenia

Obsah belenia Napájací adaptér
Kód:  NC500c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FF.G17TA.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04