Obnoviť stránku

Acer Predator Cestus 300

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Predator Cestus 300

Acer Predator Cestus 300

Cestus 300 stelesňuje samotného Predátora svojimi tvrdými, geometriou inšpirovanými uhlami a jemnými akcentmi. Vďaka RGB osvetleniu a funkčnosti vás pripraví na lov a udrží v nepretržitej akcii.

  • Dvojica tlačidiel Omron® so životnosťou 50 + 20 miliónov kliknutí
  • Nastaviteľná sila kliknutia
  • Tri vnútorné pamäťové profily
  • Možnosť výberu zo 16,8 milióna RGB farieb
Logo

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smartfóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer vyvíja aj cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, keď Acer oslávil štyridsiate výročie svojho založenia, sa zaraďuje medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.


Odolné

Odolná a nastaviteľná

Dvojica tlačidiel Omron® ponúka životnosť celkovo 70 miliónov (50 + 20 miliónov) stlačení s možnosťou prispôsobenia odporu pomocou dôvtipne navrhnutého prepínača na základni.

Farebná

Rozsvieťte ju

Vyberte si paletu. Vďaka 16,8 miliónu farebných kombinácií a štyrom vzorom osvetlenia na hranie, sú možnosti takmer nekonečné.

Prispôsobiteľná

Vyberte si svoj profil

Rôzne hry vyžadujú rôzne štýly hrania – čo znamená rôzne nastavenia. Využite trojicu prispôsobiteľných profilov a päť úrovní DPI vďaka vstavanej pamäti.

Úplná kontrola

Kompletná a úplná kontrola

Prispôsobte nastavenie pomocou Predator Quartermaster, aby ste dosiahli presnosť, akú by ste od myši tohto kalibru očakávali.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 5 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB

Farba

Farba Čierna
Kód:  NC472h9f3
Produktové číslo:  NP.MCE11.007
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12