Obnoviť stránku

Acer Predator 17

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Predator 17


Pripravte sa s notebookom Predator 17 na bitku a vyšplhajte sa na popredné miesta herných rebríčkov s jeho nekompromisným výkonom. Silné a neúprosné procesory Intel. Špičkový displej s rozlíšením až 4K UHD. Gigantická porcia pamäte, až 64 GB rýchly typ DDR4. Obrovský priestor pre veľké hry s 2 TB HDD a k tomu rýchlosť s niekoľkými SSD diskami. To všetko a oveľa viac sa ukrýva v tomto zhmotnení sna všetkých hráčov.


Zachovajte chladnú hlavu

Zachovajte chladnú hlavu

Ventilátor Predator FrostCore vstrekuje tejto výkonnej hernej zostave studený vzduch navyše, aby sa jej teplota znížila a výkon šiel hore. FrostCore bol na zákazku vyrobený v spolupráci so spoločnosťou CoolerMaster a zapadá do pozície pre optickú mechaniku, takže ho môžete pri intenzívnom hraní ľahko osadiť.

Killer DoubleShot Pro Lan

Killer DoubleShot Pro Lan

Kto by si nechcel vychutnať hranie bez lagov. Vďaka technológii Killer DoubleShot™ Pro si môžete vybrať, ktoré aplikácie budú používať drahocennú šírku vášho pásma. Ešte dôležitejší je ten fakt, že môžete rozdeliť svoje internetové požiadavky súčasne na káblové a bezdrôtové pripojenie.

Predator SoundPound 2.1

Predator SoundPound 4.2

Kto nemá rád subwoofery? Predator SoundPound 4.2 ponúka štyri reproduktory a dva výkonné subwoofery. Priestorový zvuk Dolby® Audio zaisťuje, že budete počuť nepriateľov už pred tým, než k vám tajne vpadnú. Výkonný slúchadlový zosilňovač (600 ohmov) vám poskytne maximálny zážitok bez ohľadu na to, čo počúvate.

Nech je to vaše

Nech je to vaše

Softvérový nástroj PredatorSense ponúka pokročilé možnosti prispôsobenia herných funkcií, ako sú makro profily pre vaše obľúbené hry a nastaviteľné konfigurácie osvetlenia.

Podpora NVIDIA® G-SYNC™

Podpora NVIDIA® G-SYNC™

Pripojte sa k monitoru so G-SYNC™ a vychutnajte si tú najplynulejšiu zobrazovaciu technológiu, aká je dnes k dispozícii. NVIDIA® G-SYNC™ eliminuje nepríjemné trhanie a zadrhávanie obrazu.

Vychutnajte si VÝKON

Vychutnajte si VÝKON

Čo ste čakali? Táto beštia sa môže pochváliť grafikou NVIDIA® GeForce pre celkovú hernú nadvládu. Len do toho, chceme počuť váš zlovestný smiech.

Profesionálne rozhranie pre hranie

Profesionálne rozhranie pre hranie

Užite si hernú klávesnicu s vynikajúcou presnosťou, štyrmi prispôsobiteľnými zónami podsvietenie a programovateľnými makro profilmi,o ktoré sa môžete podeliť so svojím tímom. Niekoľko podložiek a vyhradených makro tlačidiel dá každému hráčovi také ovládanie, ktoré si zaslúži.

Predator DustDefender

Predator DustDefender

Vďaka ochrane pred prachom Predator DustDefender zostane vaša nová výbava pekne čistá. Striedanie smerov prúdenia vzduchu pomáha zabrániť hromadeniu prachu, čo zaisťuje bezproblémové fungovanie dôležitých komponentov.

Sila na prvý pohľad

Sila na prvý pohľad

Ostré uhly a agresívne akcenty boli inšpirované mezigalaktickými bojovými loďami. Architektonicky konštruované vetracie otvory zaisťujú perfektný vzhľad zo všetkých uhlov.

Kód:  NC109q2NAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03