Obnoviť stránku

Acer pre Jade Primo

Acer pre Jade Primo

Dokovanie zariadenia svoj ??Acer Jade Primo a získajte ešte viac produktívne používanie. Váš smartphone môžete s dokovacou stanicou a režimom Continuum používať ako štandardný počítač - pripojením klávesnice a myši premeníte telefón v nástroj s možnosťami počítača. Vytvárajte a upravujte dokumenty posielajte e-maily, surfujte na internete - všetko budete mať stále pri sebe, vo svojom smartphonu.

Môžete dobíjať batériu, a pritom prenesiete obraz a zvuk cez digitálne rozhranie HDMI, ktoré je dnes už štandardnou súčasťou televíziou, monitorov i projektorov. Užite si vaše videá aj fotografie vo vysokom rozlíšení a na veľkej ploche. Dok tiež dovoľuje pripojiť USB príslušenstvo, ako sú pamäťová úložisko, ovládacie prvky a iné. Mobilné zariadenia sa tak rýchlo stane súčasťou vašej práce i zábavy.

kľúčové vlastnosti

  • Dokovania mobilného telefónu s rozšírením funkcií
  • Podpora režimu Continuum (Windows 10)
  • HDMI pre prenos obrazu na projektor, monitor alebo televíziu
  • Sada USB pre pripojenie viac príslušenstva naraz
  • USB 3.0 sa skvele hodí pre rýchle úložisko
Kód:  NC430e5f5
Produktové číslo:  HP.OTH11.020

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04