Obnoviť stránku

Acer Nitro GX50-600

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Nitro GX50-600

Herný počítač Acer Nitro GX50-600 s atraktívnym dizajnom s ohnivo červenými LED svetlami vo vás prebudí hráča. Prináša úžasný výkon, ktorý vám zaistí dokonalý herný zážitok. Tento počítač je vybavený modernými komponentami, ktoré zvládnu nielen náročné hry, ale hodia sa aj na prácu s grafickými a multimediálnymi programami.

Kľúčové vlastnosti počítača Acer Nitro GX50-600

  • V počítači tepe procesor až Intel Core i7 8700 Coffe Lake
  • Grafická karta až NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB pre náročné hry
  • Atraktívny dizajn počítača s ohnivo červenými LED svetlami
  • Pamäť s celkovou kapacitou 32 GB (až 16 GB RAM + 16 GB Intel Optane)
  • Model GX 50-600 prichádza s operačným systémom Windows 10 Home
  • Rýchly pevný disk s kapacitou 1 TB
  • Sieťové riešenie Dragon LAN pre rýchly a plynulý tok dát
  • Počítač s revolučnou technológiou Intel Optane

Vyladená zostava Acer Nitro GX 50-600

Počítač Acer Nitro GX 50-600 je vybavený výkonným procesorom až Intel Core i7 8700 Coffe Lake, pamäťou s celkovou kapacitou až 32 GB (16 GB RAM + 16 GB Intel Optane) a grafickou kartou až NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB. Pričom kombinácia SSD až 256 GB s HDD až 1 TB ponúka dostatok priestoru pre vaše dáta. To všetko je zárukou dokonalého herného zážitku. Počítač je dodávaný s operačným systémom Windows 10 Home.

Zostava optimalizovaná na online hranie

S týmto počítačom získate náskok pred súpermi vďaka vynikajúcemu sieťovému riešeniu Dragon LAN, ktoré bolo špeciálne navrhnuté pre hráčov. Táto technológia skracuje odozvu a zvyšuje rýchlosť prenosu. Acer Nitro tak udržuje rýchly a plynulý tok dát tak veľmi potrebný pre online hry a streamovanie multimédií.

Počítač s Intel Optane

Získajte veľkú kapacitu disku a bleskové odozvy systému s revolučnou technológiou Intel Optane, ktorú využíva aj Nitro GX 50-600. Zabudnite na zdĺhavý štart počítača a spúšťanie programov a súčasne sa neobmedzujte malou kapacitou disku. Intel Optane kombinuje výhody rýchlosti SSD disku, kapacity klasického pevného disku a nízke ceny. Malá kapacita SSD úložísk a ich vysoká cena ani nízka rýchlosť pevných diskov vás už trápiť nemusia. Tento počítač má až 16 GB Intel Optane.


Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača Acer Nitro
Kód:  TC011b2mNAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08